Firemní akce v POHODĚ v Letkově u Plzně

Sportpenzion POHODA Letkov je nekuřácké moderní ubytovací a sportovní centrum, fungující od roku 2008. Nejen pražskými společnostmi je tento hotel, vzdálený 40 minut od hlavního města, vyhledáván zejména pro svou jedinečnost, profesionální přístup, komornost a širokou nabídku služeb pod jednou střechou.

Sportpenzion POHODA Letkov

Při sjezdu 67 z dálnice D5 vás upoutá krásná lokalita v přírodě a přesto jen kousek od Plzně. Celý areál je vhodný pro pořádání společenských akcí, setkání, školení, svatebních hostin nebo rodinných oslav. 

Příjemné posezení zajišťuje restaurace s celkovou kapacitou až 60 osob. Je vybavena velkoplošnou TV pro sledování nejen sportovních přenosů, přilehlým dětským koutkem a vstupem přímo na venkovní terasu s grilem.

V horkých letních dnech si svůj pohár můžete vychutnat v klimatizovaném prostředí. Naše kuchyně vám připraví nejen sezónní speciality, ale i klasické české pokrmy, zdravé zeleninové saláty, pizzu, ale i skvělé domácí moučníky. 

Pro vaši firemní akci máme při připraveny 3 salonky s kapacitou až 25 osob a velký multifunkční sál s kapacitou až 90 osob. Všechny školicí místnosti mají dostatek denního světla, jsou vybaveny plazmovými TV, wi-fi připojením k internetu, flipcharty, psacími potřebami a velký sál navíc s HD projektorem. Stoly uspořádáme tak, aby co nejlépe vyhovovaly vašim potřebám.

V průběhu akce se o vás postará proškolený tým zaměstnanců. Váš balíček vám sestavíme na míru dle vašich požadavků včetně ubytování a občerstvení. 

Nejlepší reklamou jsou pro nás spokojeni zákazníci, mezi které patří: Českomoravská stavební spořitelna, ČSOB, Pronap, Fernet Stock, Trost, Bohemia Sekt, Dobré Finace, Pomocné Tlapky, Perseus personální agentura, Raiffeisenbank, SGL GROUP - The Carbon Company a další.

Sportpenzion POHODA Letkov Sportpenzion POHODA Letkov  Sportpenzion POHODA Letkov Sportpenzion POHODA Letkov

Ubytování v prostorných pokojích a apartmánech s celkovou kapacitou 48 lůžek. 

Sportu se můžete věnovat kdykoliv a při jakémkoliv počasí. Z venkovních sportovišť lze využít 5 tenisových kurtů, fotbalové hřiště a beach volejbal. V létě se navíc můžete osvěžit v přírodním koupacím jezírku. Přes zimu je k dispozici tenisová hala s umělým povrchem. Celoročně je v provozu fitness, skupinové lekce cvičení a indoor cycling.

Pro odpočinek je k dispozici naše  wellness centrum vybavené vířivkou, saunou a odpočívárnou. K relaxačnímu centru patří masérské a kosmetické služby, které vám rádi zprostředkujeme.

Proč zvolit pohodu v Pohodě?

  • rodinný sportovní resort s individuálním přístupem
  • velká nabídka sportovních aktivit
  • bohatá nabídka možností konání firemních akcí, konferencí, svateb nebo rodinných oslav
  • velké dětské hřiště a perfektní rodinné zázemí
  • wellness programy pro dokonalý odpočinek
  • krásná lokalita v přírodě a snadná dostupnost z dálnice D5, přesto jen kousek od Plzně