Jak pracovat s daty ve firemním vzdělávání? Inspirujte se od předních profesionálů na L&D Meetup #LearningAnalytics

Rok 2021 je rokem, kdy mnoho manažerů firemního vzdělávání musí přenastavit stávající rozvojové plány a způsoby práce s metrikami efektivity interního vzdělávání.

L&D Meetup #LearningAnalytics

Zúčastněte se on-line konference L&D Meetup #LearningAnalytics, který se bude tomuto tématu věnovat. Setkáte se zde předními experty jako je Anthony Parker (Dior) nebo Petr Šrámek (personální ředitel, Penny Market). Konference se koná 31. 3. 2021 a účast na ní je zdarma. Pořadatelem akce je HCM Deck.

Efektivita firemního vzdělávání je metrika, která je firmami sledována dlouhodobě. Nicméně v poslední době je na ni upřena vyšší pozornost, než tomu bylo například v posledních letech. Zmiňuje to například výzkum Global Sentiment Survey 2021 provedený Donaldem H Taylorem. Zde je měření efektivity firemního vzdělávání uváděno jako jeden ze třech zásadních trendů pro rok 2021. Po několika letech, kdy v popředí stály především nové technologické trendy a technologické novinky, L&D profesionálové míří směrem k zlepšování metodiky rozvoje a maximálnímu zefektivňování procesů firemního vzdělávání.

LD meetup Learning Analytics cover photo

S kým se budete moci na on-line konferenci L&D Meetup #LearningAnalytics setkat:

  • Keynote: Anthony Parker, Global Talent Acquisition (Expert se zkušenostmi z projektů pro firmy jako Dior, Calvin Klein nebo Tiffany & Co.): Efektivita firemního vzdělávání z pohledu DEI (Diversity, Equity and Inclusion) - „Learning Data Analytics & Culture Differences.“
  • Petr Šrámek (HR Director, Penny Market): Špičkový onboarding zaměstnanců retailových prodejen z pohledu dat.
  • Tim Peffers (Organisation Analytics Manager, Philip Morris International): Použití dat v personálním plánování.

V diskusním panelu na téma efektivní využití metrik firemního vzdělávání dále vystoupí:

  • Simona Podgoreanu (HR Director, KPMG Romania & Moldova),
  • Nick Hindley (Organisational Development and Learning Facilitator),
  • Marek Bališ (HR Director, KPMG Česká republika).

Akce se koná 31. března 2021 od 9:30.

Účast na on-line konferenci je zdarma po předchozí registraci.

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ

Nahrávku webináře je možné zakoupit zpětně. Cena záznamu je 49 EUR.

 

O HCM Deck


HCM Deck pomáhá velkým společnostem s realizací změnových programů v oblasti agility a zlepšování zaměstnanecké spokojenosti.


Díky řešením zaměřených na managementu uživatelů, rolí a řízení kompetencí mohou společnosti vytvářet špičkové programy zaměřené na zaměstnaneckou zkušenost.


Platforma HCM Deck jsou zaměřené na oblast podnikání klienta, a v kombinaci s HR managementem umožňují dosáhnout lepší efektivity a návratnosti investic do talent managementu, a stejně tak zvýšit zapojení zaměstnanců do chodu firmy. S HCM Deck společnosti budují učící se kulturu neustálého zlepšování. Řešení HCM DECK pomáhá firmám sladit rozvoj a růst zaměstnanců, škálování jejich rozvoje s jasným cílem dosažení KPIs.

Pro více informací
Pokud chcete vystoupit na akcích, které pořádáme nebo máte zájem o další informace k naší podnikové platformě, kontaktujte prostřednictvím webu na adrese hello@hcmdeck.com nebo volejte přímo na +44 772 357 2297.

Navštivte náš web: hcmdeck.com.

Zůstaňte s námi v kontaktu: LinkedIn | Facebook