Konference Transformační změna - 6. 6. 2013

Na změnu již nadále nemůžeme pohlížet jako na stabilní organizační trend, který nemá žádný vývoj. Současná doba je sice mnohem viditelněji zmítána akutními proměnami než dřívější, neznamená to však, že téma změny je novinkou. Proto je vhodné si položit základní otázku, jakou transformaci prodělává samotná změna? Jsou změny skutečně pouze dočasný trend, který musíme přežít? A jak vlastně budovat stabilní firmu v prostředí proměn? Tyto a další otázky, budeme s Vámi řešit na konferenci Transformační změna.

Konference Motivu P jsou pro své návštěvníky zajímavé především svojí originální tématikou a tradičně vysokou odbornou úrovní, ale také netradičním provedením. Neočekávaná spojení mezi zvoleným prostředím a tématem vytvářejí často neopakovatelný zážitek, který je součástí přátelské atmosféry. Atmosféry, na které se podílíte svojí účastí i Vy. Tentokrát jsme pro Vás připravili jako téma transformovaný cirkus. Určitě přijde řada kouzelníků se svými inspirativními příspěvky a i doprovodný program se ponese v duchu technicky moderních klaunských čísel. Můžete se těšit na to, jak transformujeme změnu, aby pro Vás byla co nejpříjemnější.

Zárukou vysoké odborné a kvalitní úrovně bude řada významných osobností z nejrůznějších organizačních, ale i tematických prostředí. Každý s jiným pohledem na změnu a s odlišnou zkušeností. V roli řečníků se Vám představí například profesor Milan Zelený, nebo kardinál Dominik Duka. Profesor Zelený je mezinárodně uznávaný ekonom, který působí jako konzultant v mnoha podnicích, institucích i vládách po celém světě. Zabývá se především rozhodovacími modely a jeho pohled je obohacující díky možnostem mezinárodního srovnání. Charismatická osobnost kardinála Duky v sobě zase přináší laskavý duchovní rozměr, ale také nesmírné zkušenosti nositele vysokých hodností naší společnosti. Představí nám tedy proměny nejstarší instituce světa.

Agentura Motiv P je předním poskytovatelem vzdělávání v oblasti organizace práce a lidských zdrojů a s pořádáním konferencí i dalších manažerských setkání má již mnohaleté zkušenosti. Konference transformační změna proběhne 6. 6. 2013. Využijte tedy této inspirativní příležitosti a přijďte navštívit jednu z nejvýznamnějších konferencí v ČR z oblasti managementu a personalistiky.