LEARN & TECH poprvé v Bratislavě!

Firemní vzdělávání, známý e-časopis a organizátor konferencí a dalších eventů, se rozhodl v roce 2023 uspořádat showcase technologií ve firemním vzdělávání LEARN & TECH poprvé na Slovensku, konkrétně 23. 3. 2023 v Bratislavě.

LEARN & TECH 2023, Bratislava

Jedná se o unikátní přehlídku tvůrců moderních e-learningů, vzdělávacích webů a výukových videí, aplikací, videotréninků či umělých realit, kteří na akci představí své produkty pro vzdělávání ve firmách, podnicích či úřadech.

Za čtyři roky, kdy tuto akci pořádáme, se mnohé změnilo – i díky pandemii koronaviru, která technologický boom akcelerovala snad ve všech oblastech života. Přesto je řada firem, pro něž je e-learning stále jakousi „klikačkou“, tedy sérií obrazovek s texty, na jejichž konci je test. Ale to je už technologická prehistorie…,“ vysvětluje Tomáš Langer z Firemního vzdělávání.

Využijte této jedinečné příležitosti pro personalisty zabývající se rozvojem a vzděláváním svých zaměstnanců, L&D a T&D manažery organizací vyzkoušet si na vlastní kůži nejnovější technologické trendy a novinky pro firemní vzdělávání a zkonzultovat možnosti jejich využití ve své organizaci.

Myslím si, že řada obav z technologií pramení z toho, že si je lidé nevyzkoušeli, a tak o možnosti jejich využití mají zkreslené představy. A to chceme naší akcí změnit," uzavírá Langer. Showcase je zakončena panelovou diskusí s tématem využití technologií ve vzdělávání a rozvoji zaměstnanců.

Bonus pro přihlášené do 31. 12. 2022: u prezence obdržíte zdarma jeden výtisk ročenky Firemní vzdělávání 2021.​

Podrobné informace a vstupenky