Máte možnost nominovat Osobnost HR 2013

Začíná sběr návrhů pro finálovou desítku, ze které vítěze vyberou účastníci říjnové HRM konference

V rámci právě probíhajícího ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku startuje také sběr nominací pro jednu z individuálních kategorií Osobnost HR 2013. Cena je určena výrazným osobnostem z oblasti řízení lidských zdrojů, nejen v pozicích firemních HR manažerů, ale také na postech významných HR konzultantů, případně představitelů státní správy, pokud by se i v této sféře osobnost hodná ocenění objevila.

Desítka finalistů je každoročně sestavena na základě nominací odborné veřejnosti, kterou v letošním ročníku reprezentují členové Týmu expertů Klubu zaměstnavatelů a registrovaní uživatelé portálu HR NEWS, kteří svůj hlas můžou odevzdat ZDE.

Finálovou desítku oznámí organizátoři 20. 6. během celostátního vyhlášení výsledků Zaměstnavatele roku 2013 a v následujících měsících budou postupně představeny profily jednotlivých kandidátů. Finále soutěže se uskuteční v říjnu na HRM konferenci formou tradičního „živého“ hlasování přítomných účastníků, které určí pořadí na stupních vítězů.

Nominovat nelze vítěze posledních tří ročníků, kterými byli Barbora Schelová, Robert Bosch (2012), Vladimíra Michnová, LINET (2011) a Libor Sehnal, AGC Flat Glass Czech (2010).

Soutěžit lze celoročně také s HR projekty

Zaměstnavatelům připomínáme, že je stále možné se přihlašovat do Ceny personalistů 2013 za nejlepší HR projekt. Informace v celkovém rozsahu jedné strany A4 zasílejte na adresu: zamroku2013@klubzamestnavatelu.cz v následující struktuře:

– Kontaktní údaje (společnost, zodpovědná osoba, mobilní telefon, mail)

– Název projektu

– Stručný popis aktivit a harmonogram

– Dosažený výsledek (slovní, číselné, případně kombinované vyjádření přínosu, kterého přihlašovaný projekt dosáhl)

Vzhledem ke každoročnímu přihlášení desítek zajímavých HR projektů je rozdělují organizátoři do kvalifikačních kol v rámci klubových setkání v jednotlivých regionech během roku. Nejlepších 5 finálových projektů určí známkováním personalisté přítomní na akcích a rozhodovat o vítězi se bude v listopadu na 2. výročním HR SUMMITU Klubu zaměstnavatelů.

Cena personalistů za nejlepší HR projekt je určena zaměstnavatelům, kteří mají inspirativní zkušenosti s řízením lidských zdrojů bez ohledu na počet zaměstnanců, ale s předmětem podnikání, ve kterém nepřevažují služby pro HR.