Naučte se anglicky po telefonu. Kdekoliv. Stačí 5 minut denně

Znalost alespoň základní úrovně anglického jazyka zaměstnanců je dnes pro většinu firem naprostou samozřejmostí. Konverzace v cizím jazyce je však pro řadu z nich stále strašákem. Říká se, že mluvit se naučíte jen mluvením. Jak se ale v jazyce zdokonalit, když se běžně nepohybujete v mezinárodním prostředí a na každodenní osobní lekce s lektorem zkrátka není čas?

Ilustrační snímek

Seznamte se s EDOO - světově prvním patentovaným projektem jazykové výuky po telefonu, který vás skutečně rozmluví. Stačí vám jen 5 minut volného času denně a telefon. Metoda je až 2x účinnější ve srovnání s jinými formami výuky.

Za EDOO stojí manželé Petra a Jiří Šustáčkovi, původně majitelé jedné z největších tradičních jazykových škol v Královéhradeckém kraji. Byli úspěšní a měli i řadu úspěšných klientů z řad velkých firem jako je ČEZ nebo TPCA. Jednoho dne se na ně obrátila jedna ze studentek, která se potýkala s velkým psychickým blokem vůči skupinové výuce. Bála se před ostatními anglicky mluvit, nechtěla chybovat a její progres byl velmi pomalý. Německý jazyk se prý ale naučila rychle. Jak? Jednoduše tak, že v práci musela telefonicky hovořit s německy mluvícími klienty. Právě nucené vystoupení z komfortní zóny jí nejvíce pomohlo.

Její prosbě, připravit pro ni telefonickou výuku angličtiny, Petra s Jiřím vyhověli. Paní sice nadále chodila na skupinové lekce, ale zároveň jí každý den na pár minut zavolal navíc lektor, který s ní diskutoval na různá témata. Za tři měsíce udělala takový pokrok, jaký jiní během výuky ve třídě za půl roku!

Tak vznikl projekt EDOO, za kterým vedle Petry a Jiřího stojí více než stovka lektorů a kterým za přibližně tři roky od svého vzniku prošly již tisíce studentů. Dnes si EDOO postupně získává oblibu také za hranicemi republiky, aktuálně třeba v Německu.

Jak výuka angličtiny po telefonu s EDOO probíhá?

  1. Přihlásit se můžete každé pondělí.
  2. Rozřazovací test určí vaši jazykovou úroveň.
  3. V rámci pracovních dní si vymezíte dva časové bloky, ve kterých vám lektor může zavolat. Pokud se nedovolá v prvním, zkusí to ve druhém bloku.
  4. Denní lekce po telefonu trvá přibližně pět minut – téma volí lektor, vy jej předem neznáte.
  5. Lektoři se střídají – naučíte se porozumět odlišné intonaci i přízvuku a nic vás nezaskočí.
  6. Po každé lekci obdržíte email s popisem obecných chyb k tématu a přehledem několika nových slovíček, na něž jste během konverzace narazili.
  7. Doplňující studijní oporou je vám online systém dostupný na počítači i v mobilu s cvičeními a denními inteligentními testy na 3-4 minuty, které pracují s vaší aktuální slovní zásobou. Slovíčka či gramatiku, které zvládáte vám dále nenabízí, a naopak vám v dalších dnech předkládá oblasti, ve kterých chybujete.

EDOO je ideální metodou výuky například pro časově vytížené manažery, kteří nemají prostor věnovat jednou či dvakrát týdne pár hodin individuální výuce s lektorem. Přitom jsou získané znalosti i cena, kterou za výuku po telefonu srovnatelné. Ušetříte tedy čas a nabydete sebedůvěru v konverzaci v angličtině.

Vyzkoušejte si výuku s EDOO nanečisto

Zhlédněte rozhovor se spoluzakladatelem EDOO - Jiřím Šustáčkem