Největší vydavatel e-booků na světě stanovil nové standardy pro e-learning v Česku

Ilustrační snímek

Společnost Bookboon začala působit na českém trhu od roku 2010 a od té doby změnila způsob, jakým společnosti doposud vzdělávaly a zdokonalovaly dovednosti svých zaměstnanců.

Bookboon je největší odborné nakladatelství e-knih na světě s více jak 75 miliony aktivních uživatelů. Jen v Česku má více jak 600 000 uživatelů, kteří každý rok využívají Bookboon ke zlepšení svých znalostí a měkkých dovedností. Společnost se může pyšnit širokým portfoliem klientů z TOP 500 jako je Škoda Auto, Accenture, Valeo, Deloitte, Mercedes, Honeywell, SAP, Microsoft, Innogy a další.

Měli jsme možnost hovořit s panem Romanem Kopačkou, oblastním manažerem pro ČR a Střední Evropu, který nám řekl několik vět o úspěchu Bookboonu v Česku.

Jednoduchý a efektivní e-learning

V dnešní době je jednoduchost a vysoká využitelnost klíčem k efektivnímu e-learningu. Poptávka po e-learningu se od roku 2010 zvýšila o 40 %, ale množství času, které mohou lidé studiu věnovat, se naopak dramaticky snížilo.

Lidé potřebují jednoduchý, rychlý a efektivní e-learning, který může být dostupný kdekoliv a kdykoliv, a to je přesně to, co umí naše e-knihovna.

Nejvyšší míra využití na trhu

Klienti, kteří využívají naši e-knihovnu ve své společnosti, se mohou obvykle pochlubit mírou využití vyšší jak 40 % oproti běžnému standardu, který se ve firmách pohybuje kolem 5 %. Knihovna obsahuje více jak 500 titulů, které pokrývají široké spektrum obchodních, „soft skillových“ a jiných odborných témat, která jsou relevantní jak pro asistenta, tak pro ředitele celé společnosti. Většina našich knih má kolem 50-60 stránek a přečtete je za 1-2 hodiny.

To je právě ideální doba pro studium. Obsáhlé kurzy nebo různé výtahy vám neposkytnou dostatek informací a knihy, které mají více 100 stránek v dnešním pracovním tempu „nikdy“ nepřečtete. Naše knihy jsou krátké a precizní a dají vám přesně takové informace a dovednosti, které dnešní zaměstnanec potřebuje a ihned je využije v dnešní hektické době.

15 minut a hotovo!

Implementace do vašeho LMS, intranetu nebo jiného uživatelského rozhraní nám zabere pouhých 15 minut a všechny knihy budou v barvách a brandu vaší společnosti.

Zkuste naší pilotní verzi a zdarma dostanete audio knihy

Pokud chcete vědět více o tom, jak naše e-knihovna funguje, naši konzultanti vás rádi navštíví ve vaší společnosti, kde vám vše zcela zdarma ukáží a demonstrují.

Nabízíme také pilotní verze na vyzkoušení, kde si můžete vše sami u vás otestovat.

 

Momentálně probíhá promo akce, kdy při objednání pilotní verze obdržíte zdarma naše nové audio knihy a to po dobu 3 měsíců.

 

Pro více informací o naší Bookboon knihovně navštivte naše webové stránky www.bookboonglobal.com. Pokud máte zájem o bezplatnou konzultaci, kontaktujte nás na telefonu +420 732 147 231 nebo pište na email rko@bookboon.com.