New Horizons Praha představuje nové Microsoft Azure Role-Based certifikace

Společnost New Horizons Praha zařadila do své nabídky nová certifikační školení Microsoft Azure založená na pracovních rolích, která připravují vývojáře, administrátory a IT architekty na jejich reálné pracovní úkoly. Vytěžte pro svou společnost maximum z investic do cloudových služeb Azure. Přihlaste své IT experty na některý z tréninků!

Zavedení cloudu je pro moderní organizaci jakékoliv velikosti v dnešní době už nutností. Microsoft Azure je rozšiřující se platforma integrovaných služeb zahrnující analýzy, computing, databáze, mobilní zařízení, sítě, úložiště a web, která využívá cloudu k hostování a fungování aplikací. Azure zahrnuje integrované nástroje, šablony a řízené služby pro efektivní budování a správu firemních, mobilních, webových a IoT (Intertnet of Things) aplikací. S Azure může být každý vývojář nebo IT profesionál produktivnější a rychlejší.

Nové certifikace Microsoft – oficiálního tréninkového a certifikačního partnera New Horizons Praha:

Microsoft Certified Azure Administrator Associate

Získání certifikátu Azure Administrator Associate prokazuje schopnost administrátorů spravovat, monitorovat a udržovat řešení cloudových technologií Azure. Školení je ideální pro cloudové správce, kteří jsou obeznámeni s infrastrukturou Azure a rádi by rozvíjeli své dovednosti pomocí rozhraní Azure Portal, PowerShell a Command Line Interface.

Předpoklady účasti:

Základní znalosti IT a zkušenosti s Azurem. Doporučená školení a z nich vyplývající certifikační zkoušky:

AZ-100: Azure Infrastructure and Deployment Track a AZ-100 - Microsoft Azure Infrastructure and Deployment Exam

AZ-101: Azure Integration and Security Track a AZ-101 - Microsoft Azure Integration and Security Exam

Microsoft Certified Azure Developer Associate

Certifikace připravuje vývojáře k vytváření, aktualizaci a zabezpečení cloudových řešení. Trénink je určen zkušeným programátorům, kteří rozumí struktuře Azure a ovládají plynule alespoň jeden programovací jazyk podporovaný Azurem (například C #, Node.js, Azure CLI, Azure PowerShell, JavaScript).

Předpoklady účasti:

Základní znalosti IT, programovací dovednosti a zkušenosti s Azurem. Doporučená školení a z nich vyplývající certifikační zkoušky:

AZ-200: Azure Developer Core Solutions Track a AZ-200 - Microsoft Azure Developer Core Solutions Exam

AZ-201: Azure Developer Advanced Solutions Track a AZ-201 - Microsoft Azure Developer Advanced Solutions Exam

Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert

Tato expertní certifikace demonstruje schopnost IT architektů vytvářet řešení, která běží na platformě Azure. Odborná certifikace Azure Solutions Architect Expert je ideálním dalším krokem pro odborníky, kteří mají zkušenosti s operačními systémy, virtualizací, cloudovou infrastrukturou, strukturami úložišť, fakturací a vytvářením sítí.

Předpoklady účasti:

Základní znalosti IT a zkušenosti s Azurem. Doporučená školení a z nich vyplývající certifikační zkoušky:

AZ-300: Azure Architect Technologies Track a AZ-300 - Microsoft Azure Architect Technologies Exam

AZ-301: Azure Solutions Architect - Design Track a AZ-301 - Microsoft Azure Architect Design Exam

 

Díky novému certifikační schématu Microsoft Azure Role-Based Training realizovaným společností New Horizons Praha zároveň sami můžete zvolit, jak, kdy a kde chcete vaše lidi vzdělávat. Zjistěte více:

Celá nabídka