Nové kurzy a moderní prostory pro efektivní IT vzdělávání

Školící centrum společnosti COMPUTER HELP má mnohaletou zkušenost v oblasti IT vzdělávání. Již od roku 1993 pomáhá uživatelům a IT profesionálům rozvíjet své dovednosti v moderních prostorách přímo v centru Prahy. Kromě samotných kurzů se zabývá také vývojem a prodejem softwaru a hardwaru.

COMPUTER HELP

Moderní vybavení a komfortní prostory pro školení

Centrum COMPUTER HELP se nachází ve 4. patře budovy UNI OFFICE nedaleko stanice metra Náměstí Míru, což zajišťuje snadnou dostupnost. 

Učebny jsou vybaveny moderním vybavením, včetně dataprojektorů, flipchartů a tabulí. Všechny učebny jsou také klimatizované, což zajišťuje pohodlí během školení. Pro absolutní komfort školení je možné zajistit cateringové služby. Pro ty, kteří nemohou přijít na školení osobně, nabízí COMPUTER HELP možnost školení online nebo zapůjčení notebooků, abyste mohli využít školení odkudkoliv.

COMPUTER HELP

Nové kurzy pro IT profesionály

Centrum COMPUTER HELP neustále rozšiřuje svou nabídku kurzů a přináší nové příležitosti nejen pro IT profesionály v souladu s novými technologiemi a jejich aktualizacemi. Mezi novými kurzy najdete:

Power BI: Kurzy zaměřené na vývoj reportů nebo analýzu dat v nástroji Power BI.

SAM (Software Asset Management): Kurzy se zaměřením na základy správy softwarových aktiv, zvládání softwarových auditů nebo zpřehlednění licenčních podmínek dodavatelů.

Relační databáze: Nabídka zahrnuje kurzy pro začátečníky v oblasti Oracle SQL, MySQL a PostgreSQL.

Grafika a web: Školení v oblasti grafického designu a webdesignu, včetně kurzu o psychologii grafiky v marketingu a použití moderních nástrojů jako Canva, Photoshop, Figma, HTML5 a CSS3.

COMPUTER HELP

Zakázkové kurzy a individuální konzultace

Školicí centrum COMPUTER HELP připravuje i zakázkové kurzy a konzultace, které jsou ideální v situaci, kdy je potřeba přizpůsobit obsah výuky specifickým potřebám pracovních týmů, firemním systémům vzdělávání nebo úrovni znalostí jednotlivých účastníků. Pro ty, kteří preferují standardní kurzy, je k dispozici kalendář kurzů pro veřejnost.

Vývoj software

Tým COMPUTER HELP kromě školení navrhuje a realizuje aplikace či webové stránky na míru s využitím nejmodernějších technologií. Programátorské dovednosti zahrnují širokou škálu platforem včetně MS SQL Server, .NET platformy, PHP, MySQL, mobilních systémů a aplikací a dalších realizaci dle potřeb klientů.

Nabídka technologií a IT služby

Nákup vhodné softwaru i hardwaru může být často komplikovaný. A právě s tím může pomoci obchodní a IT oddělení COMPUTER HELP, které kromě prodeje poskytuje poradenství v oblasti instalace a konfigurace v dlouhodobém horizontu. Tým odborníků pravidelně sleduje záruku produktu, spravuje zakoupený software a podává informace o aktuálních výhodných nabídkách pro služby a licence.

Certifikovaní specialisté se starají o správu sítí a serverů, technickou podporu a další odborné konzultace. CH je dlouholetý Microsoft partner a pokrývá tak širokou škálu produktů a technologií na trhu.

COMPUTER HELP

Školící centrum COMPUTER HELP je zde, aby vám pomohlo rozvíjet vaše IT dovednosti a posunout se v kariéře. Pro více informací o nabídce kurzů a termínech navštivte webové stránky. Jsme tu pro vaše vzdělávací potřeby v oblasti IT!

Školící centrum COMPUTER HELP
 UNI OFFICE
 Slezská 2127/13, Praha 2, Vinohrady
+420 221 503 111
 e-mail: cohe@computerhelp.cz
 www.computerhelp.cz