Nový portál Slevokurzy.cz Vám jako první umožňuje zakoupit školení, kurzy a poradenství se slevou až 70%

Ilustrační snímek

Možná jste si sami někdy chtěli zakoupit zajímavou vzdělávací akci, konferenci či seminář pro Vás či Vaše zaměstnance, ale cena Vás odradila. Nový portál Slevokurzy, se Vám snaží v této oblasti pomoci. Najdete zde nabídku zajímavých veřejných školení, kurzů a konferencí i slevy na firemní vzdělávací a poradenské služby. Vše se slevou 5-70%.

Stačí otevřít stránku www.slevokurzy.cz a začít vyhledávat. Případně můžete na Slevokurzech zadat Vaše kontaktní údaje či poptávku a informace o slevách Vám budeme zasílat emailem.

Jak zakoupíte vzdělávací a poradenské služby se slevou?

Sledujte pravidelně aktuální nabídku zlevněných kurzů na stránkách www.slevokurzy.cz nebo se nechte pravidelně infor­movat emailem. Získáte tím přehled o nejzajímavějších akcích s výraznou slevou.

Jakmile Vás nabídka zaujme, doporučujeme, abyste se k nákupu rozhodli rychle, neboť počet voucherů může být omezen.

Pokud hledáte akce se slevou, které na Slevokurzech zatím nejsou, vyplňte poptávku a Slevokurzy Vám samy doporučí odpovídající slevové akce či dodavatele.

Jak ušetříte za poradenství a kurzy na míru?

Slevokurzy Vám kromě veřejných kurzů nabízí i firemní vzdělávací a poradenské programy na míru dle Vašich potřeb za výrazně nižší ceny, než byste získali přímo od dodavatele. Máte tak možnost zakoupit například poukaz na firemní dvoudenní kurz Zvýšení výkonu obchodního týmu v hodnotě 50 tisíc korun za třetinovou cenu.

Jak probíhá realizace?

U otevřeného kurzu si snadno vyberete z nabízených termínů. Pokud se nejedná o veřejný kurz s pevně daným termínem, dodavatel s Vámi individuálně připraví plán realizace akce tak, aby přesně odpovídal Vašim požadavkům. Dodavatelskou firmu či lektora znáte vždy předem, než se rozhodnete akci objednat.

Dodavatel rovněž musí předem stanovit podmínky, za který je slevu ochoten poskytnout, což vidíte na Slevokurzech přímo v popisu akce u příslušného voucheru.

Výhody Slevokurzů pro Vás jako kupujícího jsou jasné - výrazná úspora nákladů. Dodavatel díky Slevokurzům získává nového zákazníka, který by jinak na nabídku nereagoval, a zároveň flexibilitu při poskytnutí slevy a určení termínu.

Jak zaplatíte za vybranou akci?

Kurz zakoupíte vyplněním objednávkového formu­láře, jenž najdete u každé nabídky na Slevokurzech. Na základě objednávky Vám zašleme fakturu, případně se s Vámi domluvíme na formě její úhrady a splatnosti. Po uhrazení částky Vám bude emailem zaslán vou­cher s kódem akce, který uplatníte u dodavatele kurzu. Dodavatel Vás bude zároveň sám kontaktovat.

Voucher je přenosný

Slevové vouchery na kurzy a další veřejné i firemní akce můžete zakoupit jak pro sebe tak pro Vaše zaměst­nance a další osoby. Platnost nabídky je vždy uve­dena v popisu akce a voucher je přenosný s tím, že při změně účastníka nebo plátce je tuto skutečnost nutné předem nahlásit dodavateli.

Potřebujete více informací?

Chcete získat další informace o Slevokurzech nebo konkrétním kurzu? Kontaktujte helpline mezi 9 - 18 hod. na +420 736 700 918, +420 222 744 111, info@slevokurzy.cz a uveďte, že se Váš dotaz týká portálu Slevokurzy.