Online vzdělávání je na vzestupu. Vyzkoušejte si některý z téměř 7000 virtuálních kurzů New Horizons

Distanční vzdělávání je pro řadu lidí i firem nové, v centru počítačového vzdělávání New Horizons má však tradici již přes dvě dekády. Díky tomuto náskoku New Horizons nabízí vychytané postupy a metodiky ověřené letitou praxí a tisíci účastníky. Vyzkoušejte si nanečisto dálkové vzdělávání v New Horizons Praha.

Ilustrační snímek

Pandemie způsobila hromadný přesun pracovišť do virtuálního prostředí. Řada zaměstnanců si musela velmi rychle osvojit často úplně nové a neznámé dovednosti, které dříve ke své práci nepotřebovala. Do budoucna se však očekává, že stávající pracovní místa i nově vznikající pozice budou vyžadovat určité stupně znalosti technologií. Tyto znalosti budou vyžadovat nejen firmy od zaměstnanců, ale i samotní zaměstnanci, kteří si budou chtít udržet konkurenceschopnost na trhu práce. Potřeba dalšího rozvoje se navíc dotkne nejen ryze technologických firem.

Pracujete-li v této době nebo dlouhodobě z domova, online výuka může významně obohatit vaši každodenní pracovní rutinu, aniž byste museli trávit nadbytek času dojížděním. A pokud jste v pozici zaměstnavatele, poskytování tohoto druhu vzdělávání může být nutností pro zaměstnance, kteří přecházejí na jiný režim pracovního stylu.

Nyní je nejvyšší čas investovat do online vzdělávání a zdokonalit sebe i své kolegy ve firmě v počítačových dovednostech.

Dvě dekády zkušeností v online vzdělávání

New Horizons je globálním lídrem v počítačové výuce a online vzdělávání. Byla založena v Kalifornii v roce 1981 a za posledních 40 let se stala volbou číslo jedna pro online vzdělávání ve Spojených státech. Od roku 2008 má pobočku také v Praze.

V rámci virtuálních kurzů OnLine LIVE (OLL) mají účastníci unikátní možnost setkat se online se špičkovými experty na problematiku z celého světa. Lety prověřené metody dálkové výuky umožňují účastníkům vytěžit z kurzů skutečné maximum, co daný formát umožňuje.

Jak virtuální kurzy OnLine LIVE probíhají?

V rámci školení OnLine LIVE se vidíte s lektorem v reálném čase a prostřednictvím nástrojů můžete průběžně komunikovat a diskutovat také s dalšími účastníky. Celá třída má k dispozici dokumenty a prezentace. Záznam výuky je následně účastníkům k dispozici.

Každý kurz je tematicky odlišný, avšak všechny spojuje zapojení praktických virtuálních laboratoří, v rámci nichž studenti zkouší a procvičují nové dovednosti. Lektor má přehled o práci individuálních studentů. Sleduje, jak každý student implementuje to, co se naučil, a provede je praktickými scénáři.

New Horizons nabízí pestrou škálu virtuálních kurzů jak pro začátečníky, tak pro pokročilé účastníky. Probíhají jak v angličtině, tak v češtině. Kurzy jsou organizovány ve 2 časových pásmech: v časovém pásmu PST (USA) a v časovém pásmu CET (EU). Kurzy je také možné absolvovat individuálně nebo jako firemní kurzy na míru.

Vyzkoušejte si virtuální výuku OnLine LIVE (OLL) nanečisto

Přemýšlíte o školení měkkých dovedností, aplikačním nebo technickém školení pro sebe nebo pro člena svého týmu? Vyzkoušejte si některý z téměř 7 000 kurzů OnLine LIVE (OLL) v New Horizons.

Vyzkoušejte si Online LIVE školení