Oslavte s Assessment Systems 15leté výročí vzniku podporou dobré věci

Assessment Systems slaví 15 let

Společnost Assessment Systems International letos slaví 15 let od svého vstupu na vzdělávací trh a při této příležitosti pozvala své partnery, kolegy a klienty ke společné oslavě. Setkání se uskutečnilo za účasti českého i zahraničního vedení společnosti včetně CEO Assessment Systems International, Franka Maywerka. Firma závěrem oznámila také svou podporu neziskové organizace Člověk v tísni, která se zaměřuje na lidská práva a humanitární pomoc lidem v nouzi.

Personálně-poradenská společnost Assessment Systems byla založena v roce 2001 v Praze Rostislavem Benákem, jehož cílem bylo přivést na trh komplexní tým kvalifikovaných odborníků, kteří péčí o lidský kapitál pomohou svým klientům růst. Ten hned v úvodu společného setkání vzpomenul začátky a nejvýznamnější milníky, jimiž si společnost za uplynulé roky prošla.

Během patnácti let se malý tým této společnosti postupně rozrůstal. Dnes má firma celkem deset poboček ve střední a východní Evropě a Asii, odkud tým více než 60 konzultantů dodává projekty pro 800 klientů ve čtyřiceti zemích po celém světě.

Svůj úspěch společnost vidí zejména v užívání moderních nástrojů a produktů sloužících efektivnímu výběru a rozvoji zaměstnanců, díky čemuž dlouhodobě pomáhá šetřit personální náklady. Mezi tyto nástroje patří například osobnostní dotazníky světoznámé americké firmy Hogan Assessment Systems a přístrojová diagnostika rakouské firmy SCHUHFRIED.

Společnost však vyvíjí také vlastní produkty, jako je například 360 Zpětná vazba, Intelligent Team Report, jedinečné designy Assessment a Development Center či kognitivní testy abstraktního, diagramatického a numerického usuzování.  

Rostislav Benák, zakladatel Assessment Systems Frank Meywerk, Managing Partner, Assessment Systems Germany Alena Pomahačová, Managing Director & Country Manager, Assessment Systems Česká republika Hosté oslav 15letého výročí od založení společnosti Assessment Systems International

Rostislav Benák také vzpomenul pár poučení z dřívějších nezdarů: „Na každý jeden produkt, který se nám povedl, máme zhruba čtyři další v šuplíku.“ Vědomí toho, co se nepovedlo, je nicméně adekvátní reflexí manažerské práce, díky níž se firma úspěšně rozvíjí dále po celém světě.

Závěrem svého vystoupení přiblížil hrubou představu vize společnosti Assessment Systems International v horizontu příštích pěti let. Jeho cílem je především udržet se v pozici trendsetterů, kteří nastavují zrcadlo novinkám a průlomovým řešením ve své oblasti.

Ještě před samotným banketem a networkingem vystoupila také Alena Pomahačová, výkonná ředitelka společnosti Assessment Systems pro Českou republiku.

Alena Pomahačová úvodem sdílela své pocity a zážitky po třech letech ve své funkci a oznámila také rozhodnutí firmy oslavit své výročí a úspěchy podporou těch, k nimž život nebyl tak vstřícný. Společnost Assessment Systems se tedy opět spojila s neziskovou organizací Člověk v tísni a tentokrát s novým projektem: Assessment Systems slaví velkoryse. Slavte i vy!

„Rozhodli jsme se naše oslavy pojmout velkoryse a podpořit druhé. Pojďte s námi do toho. Projekt, na který můžete přispět libovolnou částkou, poběží až do konce letošního roku a je naším narozeninovým přáním, abychom společně pomohli co nejvíce.

K tomu, abyste se k nám připojili, je třeba jen přejít na web „Slavíme velkoryse“, zvolit „Chci přispět“ a doplnit potřebné informace spolu s unikátním kódem oslavy: 901165.

Zaslat příspěvek můžete kartou či převodem na účet do 31. 12. 2017.

Děkujeme! Vaše Assessment Systems.