Ponořte se do světa umělé inteligence na konferenci FreshAI 2023

Jak se změní pohled na produktivitu práce s využitím Copilota? Jaké jsou zkušenosti s využitím AI v praxi? Jak se na AI dívají právníci? Jak funguje GPT uvnitř a co od něj očekávat? Jak je to s bezpečností? Jaké jsou vize do budoucna?

Fresh AI 2023

Konference Fresh AI je určena všem, kteří se chtějí ponořit do světa umělé inteligence. Jak sám název napovídá, přináší nové trendy a nejdůležitější změny v oblasti umělé inteligence. Letošní ročník se zaměří na různé úhly pohledu na umělou inteligenci.

Dozvíte se příběh z praxe společnosti Scio, kde využívají umělou inteligenci při online zkouškách, přineseme vám novinky o Copilotovi společnosti Microsoft, či pohled právníka a vývojáře. Neopomeneme ani bezpečnost, neboť ta se týká nás všech.

Nespoléhejte na informace z médií, přijďte si poslechnout názory odborníků, kteří s umělou inteligencí pracují každý den.

Termín a místo konání

  • termín konání: 12. 10. 2023
  • místo konání: Konferenční sál společnosti OKsystem a.s.
    Na Pankráci 125, Praha 4

Kdo na konferenci vystoupí?

Martin Drnek

Zaměřuje se na moderní pedagogiku a pedagogické hodnocení. Je členem vedení společnosti Scio, měl na starosti projekt financovaný EU nazvaný ICT-Kouč, ve kterém se zapojilo přes 700 českých učitelů do rozvoje svých ICT dovedností.

Vladimír Hruban

V Microsoftu má na starosti oblast digitální transformace produktivity, spolupráce a bezpečnosti. Momentálně se věnuje vlivu digitální kultury na zaměstnaneckou zkušenost a vlivu AI na oblast demokratizace technologií a každodenní produktivity.

Klára Mladá

Advokátka spolupracující s Weinhold Legal, s.r.o., kde se zaměřuje na právo duševního vlastnictví se specializací na jeho aspekty v rámci informačních technologií.

Tomáš Herceg

CEO ve společnosti RIGANTI, která se zabývá vývojem software na platformě .NET. Od roku 2 009 je držitelem prestižního ocenění MVP. Je autorem DotVVM - open-source frameworku postaveném na .NETu.

Kamil Juřík

V accelapps jako CTO a vedoucí Consulting Services divize definuje technickou a odbornou vizi a garantuje profesionalitu dodávaných řešení. V roce 2013 založil profesní sdružení iLikeSharePoint.cz. Od roku 2006 je držitelem prestižního ocenění MVP.

Jiří Pavlů

Věnuje se teoretické kryptografii, zejména pak bezpečnosti a použitelnosti symetrických šifer a teorii kódů. Je kryptologem kompetenčního centra skupiny Raiffeisen Bank International, kde se věnuje umělé inteligenci.

 

Registrujte se na www.freshai.cz