Potrapte sami sebe

Nejúspěšnější lidé vždy měli cosi, co autor článku nazývá „Tři magická O“- optimismus, posedlost (obsession) a závaznost (obligation). Nestačí mít pouze dvě O ze tří, k úspěchu jsou zapotřebí všechna. Musí se praktikovat společně a denně. Pokud jim budete zcela věřit, posunou vás dál, než jste si kdy dokázali představit.

*Obsession* – posedlost – lidé posedlí úspěchem v práci jsou soustředění, odhodlaní a velmi nápadití v dosahování výsledků. Netolerují omluvy, vše vykonávají tak, jako by na tom závisel jejich život. Proto je jejich stupeň intenzity, kreativity a odhodlání vysoký.

*Optimismus* – optimističtí lidé jsou pozitivní, povzbuzující, nadšení, vítaní a nestěžují si. Snažte se být nejoptimističtějším člověkem, jakého znáte. To ale nestačí k tomu, abyste to samé cítili uvnitř sebe. Musíte to sdílet vášnivě a otevřeně, zvláště když jste přepracovaní a stresovaní. Optimistické musí být vaše myšlení, přístup, nápady v práci i v životě.

*Obligation* – závaznost – vítězové jsou ti, co dodržují sliby. Jsou houževnatí, odhodlaní, disciplinovaní a čestní. Po cestě narazíte na mnoho překážek, ale klíčem k závaznosti je vnitřní disciplína.
-ba-
Zdroj: Fabjob.com - americký server pro uchazeče o zaměstnání
Zobrazit přehled článků ze zdroje Fabjob.com