Pronajměte si učebnu v centru Prahy

Potřebujete místo, kde budete jednat, schůzovat, nacvičovat, promítat, recitovat či diskutovat? Hledáte učebny v centru Prahy? Chcete prezentovat své kurzy či školení v profesionálním a příjemném zázemí? Akciová společnost 1. VOX nově nabízí pronájem zrekonstruovaných učeben s technikou a možností občerstvení.

Protože ve společnosti 1. VOX a.s. velmi dobře vědí, že komfort je důležitým faktorem během vzdělávacího procesu, všechny učebny jsou vybaveny pohodlným nábytkem a moderní technikou. V ceně je také zahrnuto zapůjčení dataprojektoru, plátna, laserového ukazovátka, flipchartu a psacích potřeb. Samozřejmostí je možnost vypůjčení i další podpůrné techniky včetně notebooku, kamer a CD přehrávače.

V závislosti na počtu účastníků můžete vybírat z pěti učeben s maximální kapacitou až 56 lidí. Naopak ti, pro které je velkokapacitní učebna zbytečná, mohou využít dvě další s maximální kapacitou 24 lidí nebo nejmenší učebnu pro 12 osob. U žádné učebny nechybí technika včetně projekoru a plátna. Pro delší setkání a po dohodě nabízí 1. VOX zajištění občerstvení včetně nápojů a možnosti objednání služby reprezentanta. 

Významnou výhodou je také výborná dostupnost učeben, zejména hromadnou dopravou. Učebny jsou umístěny v sídle 1. VOX na Senovážném náměstí, tedy jen minutu chůze od tramvajové zastávky Jindřišská, šest minut od Hlavního a Masarykova nádraží. Stanice metra Můstek, Náměstí republiky a Hlavní nádraží jsou také v bezprostředním dosahu.

Možnosti volného parkování jsou omezené stejně jako v ostatních částech Prahy. Z nejbližších variant lze doporučit Parking Kotva, Parking Palladium nebo Car Park U Bulhara v Hybernské ulici.

Bližší informace naleznete na webových stránkách akciové společnosti 1. VOX. Ceny pronájmu začínají již na 120 Kč bez DPH za hodinu.

 

Podívejte se na krátký sestřih přednášky Ing. Radima Martynka a křestu knihy Písemná komunikace v praxi z učebních prostor akciové společnosti 1. VOX.