Recruitment Academy představuje 10měsíční online vzdělání pro HR profesionály

Poté, co vzdělávací instituce Recruitment Academy v roce 2020 úspěšně zdigitalizovala své kurzy, hledá nyní další příležitosti v oblasti online školení pro český i zahraniční trh. Pro rok 2021 představila online sérii Digital HR Leaders Virtual složenou ze 30 online kurzů vedených 15 lektory z úspěšných společností.

Digital HR leaders Virtual

Cílem programu je nabídnout profesionálům z HR, náboru, HR marketingu, employer brandingu a dalších oblastí konstantní přísun aktuálních a relevantních znalostí, které mohou konzumovat online z pohodlí a bezpečí svého domova. Kurzy jsou vysílány živě, což dává sledujícím příležitost komunikovat s lektorem přes živý chat, kde mohou klást otázky ohledně svých aktuálních pracovních překážek. Všechny kurzy jsou následně dostupné ze záznamu s neomezeným počtem přehrání.

José Kadlec, zakladatel Recruitment Academy, přizval k Digital HR Leaders několik svých kolegů a kontaktů z oboru, aby společně vytvořili komplexní vzdělávání zahrnující oblasti HR, recruitmentu, automatizace, HR marketingu, osobního rozvoje, mentální odolnosti, psychologie a brandingu. Konkrétně se účastníci mohou těšit například na kurzy LinkedIn pro personalisty, Diverzita v náboru, Tvorba fungujících pracovních inzerátů, LinkedIn automatizace či Osobní efektivita.

Rozšířením portfolia kurzů o více než jen klasická HR témata získají účastníci příležitost osvojit si znalosti mimo svůj obor, které jim otevřou nové perspektivy v jejich denní náplni práce. Mezi lektory se objeví renomovaní profesionálové jako jsou Petra Nulíčková (Alza.cz), Jan Procházka (Deloitte Legal), recruitment technolog a podnikatel José Kadlec, Romana Martincová (Red Bull), Laura Janáčková, olympionik David Svoboda, psycholog Jan J. Ženatý a další.

Česká verze Digital HR Leaders si odbyla svoji premiéru v lednu a již je do ní zapojených téměř 100 profesionálů a další se připojují. Díky dostupnosti záznamů je možné se k programu přihlásit kdykoliv během roku, aniž by sledující o cokoliv přišel. Po zhlédnutí všech kurzů získají účastníci certifikát o absolvování. V březnu startuje také anglická verze série s 20 online kurzy se stejnou diverzitou v rámci lektorů a oborů. Na kurzy je možné se přihlásit také jednotlivě, avšak objednání celého předplatného se všemi kurzy dá účastníkům schopnost čelit aktuálním pracovním výzvám a stát se konkurenceschopným profesionálem ve svém oboru.