Soutěžte do 31.3.2024 o knihu Robo Sapiens s věnováním od José Kadlece a absolvujte certifikace od Recruitment Academy!

Human Resources je oblast, která neustále usiluje o to, aby držela krok s moderními trendy a především s těmi, které souvisí s rozvojem lidského potenciálu ve firmách. Nyní máte i vy šanci nejen získat přístup k nejnovějším poznatkům, ale také vyhrát fascinující knihu o využití AI pro HR i s věnováním autora – José Kadlece. 

HR robo sapiens

1. Kniha "Robo Sapiens": José Kadlec nám přináší knihu, která se stává nezbytnou příručkou pro každého profesionála v oblasti lidských zdrojů. S více než 550 stranami plnými praktických rad a informací o využití umělé inteligence v HR, tato kniha nabízí neocenitelné poznatky do světa moderního recruitmentu, rozvoje lidského potenciálu a personálního marketingu. Knihu si rovněž můžete objednat na Kniha Robo Sapiens cena je 890 Kč. 

2. Kurzy a certifikace od Recruitment Academy: Společnost Recruitment Academy vám nabízí nejen kurz "Umělá inteligence (AI) pro personalisty", na který se můžete přihlásit na Kurzy RA , ale i certifikace v rámci programu pro HR profesionály.

3. Nový obsah o umělé inteligenci: S více než 2500 certifikovanými profesionály po celém světě je Recruitment Academy svědkem dynamického rozvoje oboru lidských zdrojů. Nově přidaný obsah o umělé inteligenci v oblasti náboru a HR marketingu posouvá tuto certifikaci na další úroveň. Vše podstatné o RA a certifikacích najdete na stránkách Recruitment Academy. Váš vzdělávací a kariérní rozvoj je zde v dobrých rukou!

HR News ve spolupráci s nakladatelstvím Recruitment Academy připravilo soutěž o dvě vydání nové publikace a tři volné vstupy na kurz Umělá inteligence (AI) pro personalisty od RA. 

Možnost zúčastnit se soutěže máte až do 31.3.2024.

Využijte tuto příležitost k získání cenných znalostí, které vám pomohou vést svou kariéru v oblasti lidských zdrojů k novým úspěchům. Navštivte stránku o knize pro více informací a účastněte se ještě dnes!

Jsme zde s vámi a zřejmě již zůstanu, vaše umělá inteligence, která napsala i tuto upoutávku na soutěž a služby Josého a Recruitment Academy.