Unikátní studium HR pro profesionály: NEWTON University otevírá nové MBA

NEWTON University spouští 22.dubna 2023 nový program MBA pro všechny HR ředitele, HR manažery i majitele firem. Při ročním studiu MBA Human Resources Professional si aktualizujete své HR know-how, osvojíte si moderní metody a techniky a ponoříte se do trendů, které vám přiblíží špičky ve svých oborech v Česku. Například Tomáš Ervín Dombrovský, Kateřina Bělková, Matěj Matolín, Petra Drahoňovská, Jana Březinová nebo Renata Mrázová.

Andrea Kráslová, garantka MBA HR programu

Andrea Kráslová - garantka MBA HR programu

Staňte se špičkovým leaderem v HR

Během cesty za MBA získáte praktické nástroje a techniky, které vám pomůžou v řešení sporů na pracovišti. Naučíte se vést efektivně rozhovory, pracovat s inkluzí a diverzitou zaměstnanců, dostanete tipy pro kariérové poradenství.

Náš program MBA HR se soustředí na trendy v oboru. Třeba na řízení týmů nebo mediaci, která se zatím v pracovních procesech používá minimálně. Program reflektuje situaci na trhu, která se rychle posouvá a je zaměřený na využití moderních nástrojů pro samotné HRisty, kteří jsou vystaveni velkému tlaku,“ upřesňuje garantka MBA Human Resources Professional, Andrea Kráslová.

Know-how od Tomáše Ervína Dombrovského i Kateřiny Bělkové

Profesní program jsme postavili na špičkových lektorech, kteří jsou uznávanými experty ve svých oborech v Česku. Jde například o Tomáše Ervína Dombrovského z LMC, přední českou mediátorku Kateřinu Bělkovou, Lovce Hlav Matěje Matolína, kariérovou konzultantku Petru Drahoňovskou nebo psychoterapeutku Janu Březinovou.

Díky modulu o mediaci se studenti naučí skvělé komunikaci, práci s emocemi a stanou se profesionálními vyjednavači, což využijí odborně i osobně. Odnesou si dovednosti a techniky, jak řešit nebo delegovat vnitrofiremní konflikty a naučí se dobře zacházet s citlivými záležitostmi, s nimiž se v HR setkají,“ uvádí Kateřina Bělková.

Kateřina Bělková - mediátorka, expertka na komunikaci a profesionální vyjednávání a zakladatelka Školy mediace

Kateřina Bělková - mediátorka, expertka na komunikaci a profesionální vyjednávání a zakladatelka Školy mediace

Při studiu posunete sebe i celou firmu

Program je nabitý tématy, s nimiž se personalisté i podnikatelé denně potýkají. Změny na trhu práce, vnitropodnikové spory, vedení rozhovorů, kariérové poradenství, hodnocení, odměňování, řízení lidí i celých týmů nebo case studies na restrukturalizaci firem.

Studium podle Kráslové pomůže i se syndromem vyhoření, se kterým se lidé v HR často setkávají. „Patnáct let pracujete úspěšně v HR a pak najednou nemůžete už ani minutu. Těmto situacím se naučíte předejít.“

Teorie je v ročním programu, který zahrnuje 7 víkendových setkání, minimum. Při vypracování disertační práce zvolíte vlastní téma, které je pro vás nejvíce užitečné. Čekají vás 2 supervizní setkání, během nichž budete ve skupinách řešit své pracovní postupy nebo palčivá témata z vlastní praxe.

Chcete se posunout v HR a získat know-how od špičkových expertů? Přihlaste se do ročního studia MBA na NEWTON University, které je šité na míru profesionálům. Kapacita je omezena na 25 studentů, rezervujte si své místo ke studiu co nejdříve.

Více o programech se dozvíte na online streamu 24.března od 15 hodin v rámci Newton Business Summit.

ONLINE STREAM