Vaše firma bude lepší jen tehdy, když necháte vyrůst své lidi.

Vzdělávání a rozvoj lidí je jedinou vstupenkou firem do budoucnosti. Doba se zrychluje, vývoj technologií je nezastavitelný a proměnlivé tržní podmínky nutí firmy neustále se přizpůsobovat, pečovat o svou konkurenceschopnost a držet trend s inovacemi. A to dokáží jen firmy, které rozvíjí své zaměstnance a které jim pomáhají budovat schopnost adaptovat se na změny.

Budoucnost začíná inspirací

Každá velká změna začíná inspirací. Obzvláště v rychlé a proměnlivé době. 

V Red Button EDU věříme, že každá velká změna začíná inspirací. Ať už potřebujete inovovat výrobní proces, zvýšit produktivitu, uvést na trh nový produkt, zlepšit vztahy a náladu mezi zaměstnanci nebo zavést nové technologie. Díky inspiraci lidé vidí, jak na to, rozvíří diskuzi a získají chuť něco zkusit.

Inspirace:

  • podněcuje kreativitu a inovace: inspirace motivuje lidi experimentovat, zkoumat nové myšlenky, zlepšovat procesy, produkty a služby.
  • zvyšuje angažovanost: inspirovaní lidé se raději zapojí do dalšího učení a aplikují poznatky v praxi.
  • podporuje osobní a profesí růst: lidé, kteří jsou inspirováni častěji hledají další možnosti pro rozvoj, kariérně se posouvají a jsou spokojenější.
  • zlepšuje výkon: inspirace vede k vyšší motivovanosti i lepším výsledkům. Lidé lépe chápou své role a zlepšují pracovní výkon.
  • mění postoje a perspektivu: inspirace vede k diskuzi a mění postoje a perspektivu, což je zvláště důležité pro snadnou adaptaci na změny a vnější výzvy.

null

Odměňte své lidi hodnotným dárkem, který je potěší a obohatí 

Pořiďte do své firmy 6 nebo 12 inspirativních přednášek Brain&Breakfast na celý rok a dopřejte svým lidem jedinečný prostor, ve kterém se mohou setkávat a vzdělávat současně.

Dejte si Brain&Breakfast a buďte o krok napřed

Rozvoj pro lidi z malých startupů až po ty ze špičkových korporací.

Už 11 let přetváří Jan Mašek každý měsíc ranní setkání v zážitek a posouvá hranice osobního i profesionálního růstu jednotlivců i celých firem. Snídaně Brain&Breakfast jsou výjimečné přednášky zajímavých speakerů i prostor, ve kterém se setkávají myšlenky, inovace a nadšení. Obohacují firemní kulturu, rozšiřují lidem obzory v aktuálních tématech - byznys a podnikání, osobní rozvoj, věda, technologie i společenská témata, a rozdmýchávají diskuze. Snídat tu můžete s prezidenty, lékaři, umělci, jadernou fyzičkou, umělci, specialisty na AI nebo významnými CEOs firem.

Inspirace, která přináší dopad. 

Na 12 přednášek, v průběhu kterých se můžete ptát hosta online, navazují ještě diskuze Digestiv. V nich se speakerem a dalšími hosty z oboru jdete ještě více do hloubky. Navíc získáte kompletní podporu pro rozdmýchání interní debaty o tom, co začít dělat jinak a jak téma využít k rozvoji vaší firmy a zaměstnanců.

null

S Brain&Breakfast budete o krok napřed před konkurencí.

Brain&Breakfast už snídá více než 10.000 lidí ve více než 100 firmách. Dopřejte i vy zaměstnancům místo k setkání, rozvoj a diskuzi současně.

S Brain&Breakfast získáte:

  • 12 přednášek kompletně připravených pro online přenos do firmy
  • 12 top hostů se silným příběhem na aktuální téma (byznys a podnikání, osobní rozvoj, věda a technologie a celospolečenská témata)
  • 12 navazujících diskuzí se speakerem a dalšími hosty z oboru
  • bohatý archiv předešlých snídaní
  • rozvojový nástroj pro celou firmu bez ohledu na pozici či obor
  • networking na natáčení se speakerem, členy sítě Red Button a lidmi z nejrůznějších firem
  • podporu, abyste z každé přednášky vytěžili maximum

 

Dejte si Brain&Breakfast a buďte o krok napřed

Osobnosti, které už snídali s námi

Osobnosti BB