Vyhrajte knihu, která vás připraví na profesi lektora

Moderní lektor – Průvodce úspěšného vzdělavatele dospělých je atraktivní a čtivý průvodce, který jako jediný mezi mnoha zahrnuje na dvou stovkách stran celý komplex základů lektorské činnosti. Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.

Moderní lektor - Průvodce úspěšného vzdělavatele dospělých

Dozvíte se, jak dobře připravit kurz po stránce organizační a metodické i jak jej správně lektorsky zahájit a úspěšně dovést až k cíli. Zvládnete také vybrat vhodnou didaktickou techniku či vytvořit ideální učební pomůcky vašemu kurzu na míru.

Výklad je doplněn řadou tipů, obrázků, otázek a úkolů, které vaše nové znalosti upevní a prohloubí. Díky přehledné struktuře a navigačním ikonám se navíc budete v textu skvěle orientovat. 

Zájemce o certifikaci pak knížka připraví na větší část zkoušky z profesní kvalifikace Lektor dalšího vzdělávání.

Soutěž o 2 knihy Moderní lektor

Ve spolupráci s autorem knihy Tomášem Langerem jsme pro vás připravili soutěž o dva výtisky této knihy. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při losování.

Soutěž probíhala do 26. 11. 2017 Pravidla soutěže

Knihu  vyhrávají paní Mirka S. ze společnosti Medical Technologies a paní Hana D. ze společnosti Autoneum. Gratulujeme!

Recenze

Jedná se o komplexně zpracovanou publikaci obsahující mnoho užitečných informací i praktických tipů, které umožní vzdělavatelům dospělých připravit a zrealizovat kvalitní výuku dospělých.“

PhDr. Miroslava Dvořáková, Ph.D., lektorka, specialistka na andragogickou didaktiku

Tato svěží kniha snoubí erudici, zkušenost i nadhled. Praktické tipy ocení začínající i pokročilí lektoři dalšího vzdělávání.

PhDr. Lucie Rohlíková, Ph.D., Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni

Srozumitelná, přehledná a přitom odborná publikace, v níž autor využil své mnohaleté zkušenosti s výukou lektorů. Svým zaměřením rozhodně přispěje k profesionalizaci lektorů všech oblastí a oborů.

doc. PhDr. Jaroslav Veteška, Ph.D., akademický pracovník, předseda České andragogické společnosti

Moderní lektor - Průvodce úspěšného vzdělavatele dospělých

  • autor: Tomáš Langer
  • ISBN: 978-80-271-0093-4
  • formát: B5
  • vazba: V2
  • počet stran: 224
  • prodejní cena: 289 Kč
  • vydala: Grada Publishing, a.s.