Vyhrajte semestrální kurz angličtiny nebo němčiny

Jazyková škola Polyglot úspěšně působí na trhu od roku 1989. Vyučuje v 7 regionech České republiky a má bohaté zkušenosti s poskytováním jazykové výuky veřejnosti i firmám včetně těch největších. Ve spolupráci s HR News pro vás připravila soutěž o veřejný kurz angličtiny nebo němčiny pro dvě osoby.

Ilustrační snímek

Veřejné jazykové kurzy společnosti Polyglot probíhají na všech úrovních pokročilosti – od úplných začátečníků (úroveň A1) až po vysoce pokročilé (úroveň C1). Kromě kurzů obecného jazyka zahrnují také konverzační kurzy s rodilými mluvčími a přípravné kurzy na jazykové zkoušky. Polyglot má v Česku exkluzivní zastoupení pro mezinárodní zkoušky Pearson PTE.

Lekce probíhají ve skupině maximálně 8 studentů, aby byl zajištěn individuální přístup ke studentům. Výuka je zaměřena komunikativně s důrazem na mluvení a kvalitní výklad gramatiky.

Soutěž o semestrální kurz angličtiny nebo němčiny dle vašeho výběru ve vámi zvoleném městě a s vámi zvolenou druhou osobou probíhá do 12.2.2017.

Proč studovat jazyky v Polyglotu

  1. S poskytováním jazykové výuky má Polyglot dvacetiletou zkušenost.

  2. Každá pobočka zaměstnává kvalifikovaný tým českých lektorů a rodilých mluvčích, kteří se pravidelně vzdělávají a sledují moderní výukové trendy.

  3. Polyglot je řádným členem prestižní Asociace jazykových škol.

  4. Polyglot dbá na individuální přístup ke studentům (výuka probíhá v malých skupinách o maximálně 10 studentech).

  5. Polyglot má bohaté zkušenosti s poskytováním jazykové výuky ve velkých firmách (např. EON, ABB, Porsche).

  6. Při úspěšném zvládnutí testu vystaví Polyglot certifikát potvrzující znalost cizího jazyka na dané úrovni podle Společného evropského referenčního rámce.

  7. V nabídce najdete individuální a skupinové kurzy o různé intenzitě (včetně víkendových a týdenních intenzivních kurzů).

  8. Polyglot každoročně připravuje studenty k mezinárodně platným jazykovým zkouškám (Pearson, Cambridge).

  9. Polyglot chápe zodpovědnost velké vzdělávací instituce (pobočky se pravidelně angažují v různých charitativních projektech).

     

    Soutěž byla ukončena. Kurz angličtiny nebo němčiny pro dvě osoby vyhrává paní Zdeňka B. ze společnosti ČEZ Korporátní služby. Gratulujeme!