Vzdělávací společnost 1. VOX slaví 25 let, loni proškolila téměř 16 tisíc lidí

Společnost 1. VOX, která patří mezi největší tuzemské hráče v oblasti školení a vzdělávacích kurzů, v loňském roce přivítala ve svých 945 otevřených kurzech rekordních 10.901 zájemců z řad zástupců podniků, veřejné správy, ale i široké odborné veřejnosti. O rok dříve si své znalosti v 825 kurzech pod záštitou této společnosti doplnilo či rozšířilo 9316 osob. Letošní rok je pro 1. VOX zároveň i rokem jubilejním, protože si v něm společnost připomíná čtvrtstoletí svého působení na trhu.

1. VOX a.s.

Jsem potěšena, že naše společnost i po tolika letech působení na trhu stále dynamicky roste. Každým rokem rozšiřujeme počet otevřených kurzů, stále se rozrůstá i tým našich spolupracujících lektorů a přibývá – což nás těší nejvíce – počet proškolených klientů. Tato důvěra je pro nás vzpruhou, ale i závazkem pro příští léta abychom neusnuli na vavřínech a posouvali se stále kupředu,“ říká majitelka 1. VOX Zdenka Vostrovská.

Nabídku otevřených kurzů 1. VOX dělí na tzv. „soft skills kurzy“ a „hard skills kurzy“. Mezi nejžádanější „soft skills kurzy“ loni patřily výukové lekce Time management, Obchodní a vyjednávací dovednosti či Employer Branding.

V sekci „hard skills kurzů“ se pak jednalo o školící lekce spojené s daňovými podvody či implementací GDPR, s mimořádně velkým zájmem se rovněž setkala konference Daňový řád.

Vedle nabídky vypsaných kurzů si mohou firmy či veřejné instituce objednat uzavřené zakázkové kurzy. Například jen v loňském roce 1. VOX zorganizovala 244 takových kurzů pro 4880 osob.

Řadu novinek chystá 1. VOX i pro letošní rok. Mezi nejvýznamnější a nyní již hojně poptávané patří kurzy týkající se problematiky prodeje zboží přes Amazon, zavedení GDPR v jednotlivých oblastech (nově například specializace pro e-shopy), digitální marketing, kurz Finanční profesionál a v plánu jsou dokonce i speciální kurzy ke kryptoměnám či psychologie pro manažery.

Kromě zástupců firem, ale i široké odborné veřejnosti se všech kurzů mohou zúčastnit i studenti, kteří po předložení karty ISIC dostanou 50procentní slevu z ceny zvoleného kurzu.

Další informace o společnosti a nabídce kurzů najdete na webové stránce http://www.vox.cz