Vzhůru na vrchol! TAYLLORCOX od září ovládá pražské nebe!

Vážení klienti, partneři a přátelé, už nyní můžeme s potěšením oznámit, že jsme pro vás vybudovali moderní vzdělávací campus v samém srdci Prahy. Vše jde podle plánu a už za měsíc se na Vás těšíme pouhých 200 metrů od staré adresy. Připravili jsme pro vás něco naprosto mimořádného - náš nový TAYLLORCOX Campus stanovuje nový standard pro moderní pracovní a školící prostory, který patří mezi evropskou špičku.

Bastion kanceláře

Školící prostory má kde kdo, ale nikde nezískáte kvalitní know-how v tak moderní, technologicky vyspělém prostředí, jako u nás. V samém centru Prahy, v nejvyšším patře, s úchvatným výhledem 360°, který otevírá pohled na celou naši nádhernou metropoli.

TAYLLORCOX campus bird view

Naše nové prostory jsou na špici technologických inovací, plné šetrných technologií, které nám pomáhají minimalizovat náš ekologický dopad, a to vše v architektuře, která je momentálně nominována na cenu pro moderní business office roku.

Bastion recepce

Ale nebojte se, neopouštíme naši starou, oblíbenou adresu. Nový campus jsme postavili pouhých 200 metrů od naší staré lokality. Zůstáváme tedy blízko, v centru dění. Na adrese, kterou jste si oblíbili pro svou výjimečnou dostupnost.

stacks image

Přijďte a objevte s námi nové možnosti, které nabízí naše nové prostory. Jsme přesvědčeni, že vám naše nový campus nabídne nejen kvalitní vzdělávací prostředí, ale také mimořádný zážitek, který oceníte stejně jako my. Na vaši návštěvu se těšíme!

Získejte digitální dovednosti, nebo zlepšete manažerské schopnosti z nejvyššího místa Na Florenci.

 

AKTUÁLNÍ KURZY TAYLLORCOX