Webinář Assessment Systems již 1.6.: Jak na Talent Management ve světě plném změn

Připojte se k diskusi o aktuálních tématech souvisejících s řízením talentů ve světě, který se neustále mění, kde dovednosti zastarávají a rekvalifikace jsou nutností. Naši odborní panelisté budou diskutovat o výzvách a příležitostech v oblasti strategie řízení talentů, včetně přípravy na budoucnost práce a rozvoje zdrojů budoucích vedoucích pracovníků.

Jak na Talent Management ve světě plném změn

Klíčové body, o kterých se bude diskutovat:

  • Pochopení nedostatku dovedností v éře digitalizace
  • Výzvy při navrhování strategie rozvoje talentů
  • Kdo jsou talenty a co je činí nezbytnými v neznámé budoucnosti
  • Přínosy existence strategie řízení talentů

Webinář je vhodný pro vedoucí pracovníky v oblasti lidských zdrojů, odborníky na řízení talentů, vedoucí pracovníky podniků a všechny, které toto téma zajímá!

Ve čtvrtek, 1. června 2023 od 11 hodin, webinář je v angličtině

REGISTRACE ZDARMA

Webinář povede

  • Violeta Mrdaković Lučić, Country Manager Adria
  • Jana Mészarosová, Senior Consultant

Zvláštní host

Ivan Skender, Senior Director - Transformation and HR z A1

Ivan má více než 20 let mezinárodních zkušeností v oblasti telekomunikací a IT ve střední a východní Evropě. Do společnosti A1 Hrvatska nastoupil v roce 2017, kdy zahájil kompletní digitální transformaci společnosti. Ve své současné funkci pokračuje v implementaci nových pokročilých technologií ve společnosti A1 Hrvatska a zaměřuje se také na přípravu zaměstnanců na budoucnost s novými digitálními dovednostmi, jako je datová analytika a umělá inteligence, automatizace procesů, 5G, agilní, růstový marketing.