AIRS Directory - recenze webu

Stránky společnosti AIRS (zal. 1997) je možné využít především jako kvalitní zlaté stránky pro personalisty a další odborníky zejména z oblasti e-recruitmentu. Firma AIRS tvrdí, že její archiv odkazů obsahující na 5 tisíc článků a 10 tisíc odkazů na jiné weby představuje vůbec největší kolekci tohoto druhu na celém Internetu. Použité dělení do tematických okruhů by mohlo být podrobnější. Zájemce ovšem může využít i fulltextové vyhledávání. U jednotlivých odkazů je uveden i stručný obsah, což u podobných rozcestníků nebývá vždy zvykem.

Nedílnou součástí webu jsou i diskusní fóra zaměřená především na nábor nových pracovníků, technologie náboru, odměňování zaměstnanců apod. Na webu dále najdete nabídku nástrojů pro nábor zaměstnanců. Zajímavá je i sekce s novinkami, mj. i z oblasti outplacementu. Webové stránky lze přes jejich obsažnost snadno a rychle procházet.

Zdroj: Airs.com - Server společnosti Airs, která poskytuje poradenské služby v otázkách kariéry, outplacementu a náboru nových zaměstnanců
Zobrazit přehled článků ze zdroje Airs.com