Coders Lab – stabilní a silný partner ve světě IT vzdělávání

IT vzdělávací společnosti čelí různým výzvám, především silné konkurenci.  Společnost Coders Lab chce v této souvislosti potvrdit svou pevnou pozici na českém trhu a pokračovat ve své misi poskytovat kvalitní vzdělávání pro budoucí generace IT odborníků. Aktuálně byla například nucena ukončit svou činnosti firma Green Fox Academy.

Martin Ptáček, CEO, Coders Lab CZ & SK

„S ohledem na ukončení činnosti konkurenční firmy Green Fox Academy ujišťujeme své studenty, partnery a veřejnost, že naše pozice je stabilní a odolná vůči podobným situacím. Zároveň bychom rádi vyjádřili lítost nad ukončením činnosti společnosti Green Fox, kterou jsme vždy považovali za inspirujícího konkurenta a přejeme všem dotčeným to nejlepší,“ uvádí CEO Coders Lab CZ & SK Martin Ptáček.

Ukončení činnosti Green Fox Academy

Stabilní český trh

„Situace kolem Green Fox nijak nesouvisí s českým trhem, který považuji za zdravý a plný příležitostí. Potíže dle informací, které máme k dispozici, vznikly v Maďarsku a od toho se odvíjela situace české pobočky GF. Naše programy nadále prosperují a nabízí kvalitní vzdělání pro všechny zájemce. Děkujeme svým studentům, partnerům a celé komunitě za jejich důvěru,“ dodává Martin Ptáček.

Finanční podpora od Úřadu práce

Coders Lab navázal úspěšnou spolupráci s Úřadem práce, díky které mohou studenti čerpat dotace až 82 % z celkových nákladů, s možností dosáhnout částky až 50.000 Kč. Tato finanční podpora umožňuje širší přístup k našim vzdělávacím programům.

Coders Lab

O Coders Lab

Hlavním cílem společnosti Coders Lab je motivovat začátečníky v jejich cestě směrem k úspěšné kariéře v oblasti IT. Společnost poskytuje komplexní vzdělávací programy, které pečlivě připravují účastníky na pozice juniorních specialistů v IT firmách. Programy vychází z mnohaletých zkušeností mateřské společnosti Coders Lab Poland.