Jak profesionálně zvládnout firemní akci: Oslava 30 let založení společnosti Asiana

Téměř čtvrt století je součástí mé práce i to, že navštěvuji významné konference, workshopy a klientské eventy. Vždy jsem se snažil přijít na to, jak by měla vypadat špičkově zvládnutá firemní akce. Mnoho let naše společnost Ivitera sama i eventy připravovala, a to jak pro menší firmy, tak i klienty jako je ČEZ, ČSOB či O2. Provozujeme mimo jiné i portál meetings.cz, kde si můžete vybrat z 1 000 zajímavých prostor i pro vaši firemní akci.

Michal Kankrlik, IVITERA

Pokud bych na toto téma měl napsat kuchařku, nechal bych se inspirovat akcí, kterou jsem navštívil 15. června 2023, a sice oslavou 30 let založení společnosti Asiana, provozovatele portálu Letuška.cz a poskytovatele služeb v oblasti business travel a firemních eventů.

Oslava se konala v prostorách Občanské plovárny v Praze a zúčastnilo se jí cca 300 hostů. Vzhledem k tomu, že Asiana je menší rodinná firma, očekával jsem spíše komorní prostředí a střídmý program.

ASIANA 30 let

Nicméně, to, co jsem uviděl, mi vyrazilo dech. Od vstupu do areálu až po samotný závěr se střídala kombinace naprosto profesionálně zvládnutého bohatého programu, vynikajícího cateringu, stánků partnerů, a především osobního přístupu všech lidí z Asiany počínaje majiteli a konče hosteskami.

Program zahrnující plavbu parníkem po Vltavě, světelnou show, dětský pěvecký sbor, tombolu, kde se kromě jiného losovaly i letenky do celého světa, které poskytly partnerské letecké společnosti, či neskutečně pestrý výběr jídla a pití, mě naprosto oslnil. Nevěděl jsem, kam mám jít dřív, a i kdyby akce trvala o dvě hodiny déle, stále bych se dobře bavil.

ASIANA 30 let

Neustálý pohyb českých i zahraničních hostů a osobní přístup majitelů, kteří byli vidět snad na každém kroku, skutečně vytvářel pocit rodinné oslavy.

Nutno zmínit, že prostory Občanské plovárny jsou zvláště v létě na podobná setkání jako stvořené, výborně propojují zajímavý interiér s možností venkovního sezení u Vltavy.

ASIANA 30 let

Samozřejmě, výhodou Asiany je to, že sama firemní eventy pro své klienty pořádá. Nicméně, najít správný poměr všech ingrediencí a namíchat je tak, abyste hosty nenudili, stále je drželi v napětí z toho, co bude dál, a zároveň jim poskytli intimitu pro rozhovory a setkání, je velký kumšt.

Smekám před tím, co jsem s Asianou na jejím výročí zažil a přeji jí mnoho dalších podobných akcí, neboť svoji práci dělají srdcem.

„Společnost Asiana slavila 30 a já byla u toho. Musím říct „klobouk dolů“, tato akce se opravdu povedla. Jak po stránce organizační, obsahové, ale i té lidské. Stovky usměvavých klientů, partnerů a zaměstnanců společnosti Asiana vytvořily příjemnou atmosféru u výborného jídla, vína a kulturního programu.
Srdečně blahopřeji k 30. narozeninám, které slaví Vox mimo jiného také.“

Ing. Zdenka Vostrovská, CSc., Partner 1. VOX a.s.

 

O zážitky z akce se podělil Ing. Jan Barták, jednatel Amadeus Czech republic and Slovakia:

30 let je krásný věk pro úspěšnou firmu, který si zaslouží pořádnou oslavu. To se potvrdilo na Občanské plovárně, kde slavila jubileum Asiana/Letuška.cz. Večer byl nabitý nápaditým programem, skvělými hostiteli, spousta “starých známých” a navíc došlo na nová setkání s partnery z ČR i zahraničí.

Jen mě mrzelo, že vše uteklo tak rychle. Těším se na viděnou příště.