Jakmile umíte Javu, v IT se neztratíte. Ucelený přehled o dění v Java světe nabídnou Java Days 2021

Odborná konference Java Days ONLINE 2021 se uskuteční 10. a 11. listopadu 2021. Letos proběhne podobně jako další odborné konference Počítačové školy GOPAS v on-line podobě, bude tedy dostupná nejen pro české, ale i zahraniční odborníky.

Java Days 2021

Java patří dlouhodobě mezi nejvyužívanější programovací jazyky, kraluje vývoji podnikových i mobilních aplikací a kdo umí programovat v Javě, patří na pracovním trhu mezi nejžádanější specialisty. I proto se Java Days zařadily spolu s HackerFestem a TechEdem mezi nejvýznamnější odborné IT konference u nás.

„Java se již 20 let drží mezi nejoblíbenějšími programovacími jazyky na přední pozici. Komunita vývojářů a programátorů, kteří ji využívají, se stále rozrůstá. Konference Java Days ONLINE 2021 nabídne nejen ucelený přehled o všech důležitých novinkách Java platformy, ale především osvědčených technikách a best practise využitelných v praxi. Bude se ale mluvit i o budoucích trendech, které lze v Javě a na příbuzných platformách očekávat,“ říká Roman Kümmel z Počítačové školy GOPAS.

Konference Java Days ONLINE 2021 nabídne 14 přednášek 11 špičkových odborníků. Mimo jiné se účastníci mohou těšit na Kamila Ševečka, Romana Kümmela, Michala Špačka nebo Petra Adámka. Konference proběhne v on-line podobě, bude tedy přístupná nejen pro české, ale i zahraniční účastníky, přednášet se bude v českém, slovenském i anglickém jazyce. Již zavedenou praxí u této podoby konferencí Gopasu je 7denní přístup do archivu, díky němuž si účastníci mohou přednášky dávkovat podle časových možností nebo znovu shlédnout ty, které je zaujaly.

Java Days ONLINE 2021 se uskuteční 10. a 11. listopadu 2021. Informace o konferenci, jejím programu a přednášejících najdete na javadays.cz.