Konference NegotiCON - Mezinárodní konference o komunikaci a vyjednavání poprvé v Praze za účasti špičkových vyjednávačů z FBI, 31. 3. – 1. 4. 2023

ASIANA Group jako partner představuje významnou a ojedinělou akci evropského formátu v Praze.

Získejte praktické zkušenosti z toho, na čem v dnešním top-level vyjednávání záleží nejvíce: budování vztahů, důvěry a na důležitosti týmové práce. Pojďte se učit od špičkových vyjednávačů, od těch, kteří pomáhali formovat světy businessu, krize i diplomacie. Jak navigovat a zvládat kritické situace a de-eskalovat konflikty.

Negoticon 2023

Vyjednáváme 2–7x denně, ať už si to uvědomujeme, či nikoli. Přesto není příliš časté, aby někdo v Evropě nebo České republice měl na vizitce v řádku pracovní pozice napsáno “vyjednávač”. Pojem vyjednávání si často spojujeme s krizovými situacemi, které běžně řeší policie nebo FBI.

Přidejte se k ostatním profesionálům a navštivte konferenci NegotiCON!

Účastníci a cílová skupina

Manažeři, právníci, politici, bezpečnostní složky, vyjednavači, akademici a osoby přijímající rozhodnutí a účastnící se konfliktů a sporů.

Hlavní témata

  • Týmovost ve vyjednávání a leadership v krizové komunikaci.
  • De-eskalace konfliktů a navigace krizí
  • Osvědčené strategie, taktiky a techniky ve vyjednávání.
  • Rozdílné druhy a postupy vyjednávání: diplomatické vs. business vs. krizové.
  • Kam a jak se posunul přístup k vyjednávání za posledních 30 let.

Praktickým vyjednáváním dle aktuálních trendů vás provedou ti nejpovolanější z FBI, diplomacie a práva.

Konference se koná pod záštitou Karlovy univerzity a VŠE

Další partneři

  • Allen & Overy
  • PAX Group, LLC
  • Expodia

Hosté a řečníci

Gary Noesner (USA) – 30 let Special Agent FBI; přes 23 let krizový vyjednavač FBI, bývalý ředitel vyjednávání FBI; spolutvůrce BCSM, který se stal standardem krizových interventů a bezpečnostních složek v celém západním světě a je používán dodnes.

Phil Andrew (USA) – přes 21 let Special Agent FBI; krizový vyjednavač; aktuálně vede a nastavuje procesy pro nové vyjednavače FBI a dalších bezpečnostních složek USA.

Scott Tillema (USA) – člen SWAT teamu Chicago, FBI trénovaný vyjednavač, psycholog; instruktor vyjednávání bezpečnostních složek vč. FBI nebo Homeland Security i pro business, jeho TEDx video o vyjednávání dosáhlo přes 1,2 mil. shlédnutí.

Jan Mexo Řehák – 15 let se věnuje business vyjednávání, 20 let behaviorálním vědám; autor MCM modelu komunikace a Negotiation Canvas, Master Trainer vyjednávání a komunikace pro Negotico, učí na VŠE, otec myšlenky NegotiCONu.

Tomáš Burda – Přes 25 let v mezinárodnímu obchodu na korporátní úrovni (automotive, IT), expert vyjednávání a řešení krizových situací v rámci kompletního Supply Chain Managementu, trenér obchodního a krizového vyjednávání pro Negotico, prezident Československé Asociace Profesionálních Vyjednavačů.

Assoc. Prof. Dr. Jana Plaňavová-Latanowicz, Ph.D. – docentka na evropské právo; přednáší na UCL (Londýn, UK), Warsaw University (Varšava, Polsko), Karlova univerzita (Praha, ČR).

JUDr. Pavel Telička – politik; bývalý diplomat a strategický poradce, bývalý místopředseda Evropského parlamentu. V politicko-diplomatickém prostředí přes 30 let. Stále aktivní v rámci mezinárodního businessu. Vyjednával podmínky vstupu ČR do EU.

Mgr. Prokop Verner, MBA – advokát se zaměřením na obchodní právo, zejména na fúze a akvizice a na právo obchodních společností a dále na ochranu osobních údajů, včetně regulatorních záležitostí; spolupodílel se na řadě mezinárodních transakcí; poskytoval poradenství jedné z předních globálních bank ve věci regulatorních pravidel pro přeshraniční předávání osobních údajů v 57 různých jurisdikcích.

Michelle Reese Andrew – Má více než 25 let právní zkušenosti v oblasti pracovního práva, je certifikovaným mediátorem a vede společnost PAX Law, LLC. Dříve byla trestním žalobcem, zástupkyní generálního právního zástupce společnosti Colgate-Palmolive, řídila agendu zaměstnaneckých i obecných soudních sporů, vedla školení v oblasti soutěžního práva a mezinárodní regulace. Podílela se na fungování organizace Colgate Global Ethics and Compliance Organization, kterou spoluvytvořila a zavedla pro celý podnik.

Mgr. Tomáš Zdechovský, MBA – Aktivní europoslanec. Odborník na krizovou komunikaci, politický marketing a public relations, čemuž se věnuje přes 15 let. Jeden z 50 nejvlivnějších Čechů v Bruselu. Vedl mnohé mezinárodní vyjednávání pro Českou republiku.

Veronika Vrábel Porteš, ACIArb – Zapsaná mediátorka, specializující se na mediaci v obchodních sporech a sporech týkajících se duševního vlastnictví. Má také odborné znalosti v oblasti finančních trhů a pojišťovnictví a úspěšně řešila spory, v nichž šlo o stovky milionů korun. Podílela se na druhém vydání knihy Rukověti mediátora, aktivně školí a trénuje budoucí mediatory.

Ivana Šedivá – Zkušená členka boardu v několika Top Most Admired Companies. Má 27 let zkušeností v mezinárodních korporacích na lokální i mezinárodní úrovni. Mentorovala stovky firemních lídrů a zakladatelů startupů téměř po celém světě. Působí jako keynote řečník. Nyní své klienty učí umění leadershipu včetně vlivu a přesvědčování. Je autorkou metody 7P, strategického přístupu k ovlivňování pro lídry. Během mnoha let v nejvyšších pozicích firem byla klíčovou součástí mnoha vyjednávání a má rozsáhlé zkušenosti s ovlivňováním ve světě velkých firem.

Místo konání

Vysoká škola ekonomická v Praze
nám. W. Churchilla 1938/4
130 67 Praha 3 - Žižkov
Rajská budova

 

VÍCE INFORMACÍ A VSTUPENKY