Konferenční prostory Centrum Babylon - už nebudete chtít jinam

Eventy či konferenční akce mají předem stanovený konkrétní cíl, který se snaží všechny firmy naplnit. Pokud k němu přidáte zážitky, které zanechají v myslích účastníků nejen vzpomínky, ale také určitou hodnotu, rázem se stanou pro všechny příjemnou součástí profesního života.

Centrum Babylon

Ptáte se jak toho dosáhnout? Především výběrem vhodného prostoru, kde můžete uspořádat firemní dny na jednom místě, které nabízí všechny služby pod jednou střechou, ideálně s výbornou dostupností z Prahy. A kde se takový prostor nachází? Přece v Centru Babylon s Wellness hotelem Babylon, který leží přímo v centru města Liberce, vzdálený 113 km od našeho hlavního města.

Zásadní výhodou je široká škála školících místností a sálů s kapacitou od 10 do 1 000 míst. Tři velké sály disponují rozdílnou kapacitou až pro 1 000 osob, kterou je možné využít k přípravě kongresů, vánočního večírku či jiných akcí podobného charakteru.

Centrum Babylon

Největším prostorem je sál EXPO, v němž se nachází vlastní bar, velké pódium s hlavním plátnem a čtyřmi dalšími závěsnými plátny. Součástí sálu je i kabina pro televizní štáb, tři oddělitelné šatny pro účinkující a jeden uzamykatelný sklad. Součástí dalšího prostoru, Kongresového sálu, je také tlumočnická kabina.

V Centru Babylon je dále k dispozici pět menších konferenčních salonků, které si lze pronajmout i jednotlivě. Svou rozlohou disponují kapacitou od 10 do 100 osob. Velkou výhodou je jejich umístění v těsné blízkosti Kongresového sálu, v němž pořadatelé ocení možnost společného úvodního a závěrečného setkání v kombinaci s jednáním menšího počtu osob, např. workshopů. Prostor mezi jednotlivými salonky, lze využít jako foyer.

Dále lze k pořádání firemních akcí využít hotelových salonků, Business centra, Gold Clubu, Sluneční Terasy, Zámeckého Sklepení, Moravské Vinárny, Valašského Šenku či Diskotéky vhodné pro uzavřené akce nebo teambuilding. Detailní přehled a dispozice jednotlivých prostor naleznete v brožuře Kongres & Event Wellness Hotelu Babylon.

Samozřejmostí je vlastní catering připravený Centrem Babylon. K dispozici proto máte možnost využít kompletní Banketní mapu, ze které si vybere opravdu každý.

Centrum Babylon

Ubytování, nacházející se v Wellness hotelu Babylon nabízí celkem 406 nekuřáckých pokojů v kategorii Superior a Standard. Díky tomu je k dispozici 1 000 lůžek, které jsou orientované pro různé typy pobytů - Wellness, Family, Business a Luxusní apartmány.

Centrum Babylon

V Centru Babylon můžete uspořádat téměř jakoukoliv akci a připravit vhodný program pro různé skupiny účastníků, jedná se přece o zábavní centrum s mnoha atrakcemi a středisky.

Kromě vyhlášeného Aquaparku se Saunovým světem, iQPARKU, iQLANDIE, Labyrintu a Lunaparku s Indoor adventure golfem na Vás čeká další nekonečná zábava v podobě bowlingu, 4D kina, 9D virtuální reality, nebo Laser game.

Centrum Babylon

Proto je centrum vhodné nejen pro eventy či konference, ale také pro rodiny s dětmi, které si jeho návštěvu ihned zamilují. Dospělí zajisté mohou navštívit luxusní Wellness centrum, které je součástí hotelu a nabízí rozmanitý výběr nabízených procedur podtržené relaxační atmosférou samotného prostředí.

Centrum Babylon

Je jasné, že koncept samotného jednání je spíše na Vás, my dodáme akci pozitivního ducha  a přidáme náboj, díky němuž se stane událost pro zúčastněné i zážitkem. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, kontaktujte naše obchodní oddělení zastoupené obchodním ředitelem Bc. Antonínem Nevole, MSc., MBA, na telefonním čísle: +420 485 249 400 nebo na e-mailu: obchod@centrumbabylon.cz.