Největší HR marketingová soutěž v Česku a na Slovensku: Vítězové 9. ročníku Recruitment Academy Awards

Vzdělávací společnost Recruitment Academy udělila 9 prestižních ocenění Recruitment Academy Awards českým a slovenským firmám za projekty v oblastech HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu realizované v roce 2024 a 2023. Speciální cenu Recruiter roku získala Nicole Chladová. Slavnostní vyhlášení vítězů devátého ročníku soutěže proběhlo ve čtvrtek 30. května 2024 v divadle Jatka78 v Praze.

Nicole Chladová zvítězila v kategorii Recruiter roku

Do devátého ročníku soutěže se přihlásilo 75 společností a 130 projektů, které soutěžily celkem v 9 kategoriích. „Recruitment není jen o obyčejném náboru zaměstnanců, ale především o příbězích a kreativitě. Věřím, že letošní ročník soutěže inspiroval nejednoho manažera k tomu, jak dělat věci jinak,“ říká José Kadlec, ředitel Recruitment Academy. „Během večera mnozí debatovali o využití umělé inteligence v recruitmentu. Proto předpokládám, že příští rok více firem vyzkouší tvorbu kariérních spotů třeba s pomocí AI,“ doplňuje Kadlec.

Seznam vítězů 9. ročníku Recruitment Academy Awards:

  • Recruiter roku: Nicole Chladová

  • Pracovní inzerát roku: eBRÁNA

  • Náborová kampaň roku: Thermo Fisher Scientific Brno

  • Referral program roku: MEWS SYSTEMS

  • Edenred Wellbeing Award: Pivovary Staropramen

  • Kariérní stránka roku – malé společnosti: Městská policie Brno

  • Kariérní stránky roku – velké společnosti: GasNet

  • Kariérní video roku – malé společnosti: Cardion Cars

  • Kariérní video roku – velké společnosti: ORLEN Unipetrol

  • People’s Choice: ORLEN Unipetrol

O vítězích soutěže rozhodla nezávislá porota složená z desítek předních specialistů z českého a slovenského HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu. Ve speciální kategorii People’s Choice hlasovali diváci o nejlepší kariérní video přímo v sále divadla Jatka78.

Generálním partnerem soutěže je společnost Edenred, která zároveň zaštiťuje soutěžní kategorii Edenred Wellbeing Award „Jsme moc rádi, že jsme se mohli na soutěži podílet a ocenit tak personalisty a recruitery, kteří jdou ostatním příkladem a ukazují, jak se mají firmy svým zaměstnancům správně věnovat. Ocenění Edenred Wellbeing Award putuje ke společnosti, která přistupuje k péči o své zaměstnance opravdu komplexně a snaží se jim prostřednictvím nejrůznějších benefitů co nejvíce usnadnit propojení jejich pracovního a osobního života,“ komentuje výsledky Aneta Martišková, ředitelka vnějších vztahů a udržitelnosti Edenred.

HR News bylo jako již každoročně mediálním partnerem soutěže a Michal Kankrlík předával za společnost Ivitera, provozovatele HR News, ceny společnostem, které se umístily na druhých místech v kategoriích:

  • 2. místo v kategorii Kariérní video roku - velké firmy
    - PwC Česká republika
  • 2. místo v kategorii Kariérní video roku - malé firmy
    - MultiSport benefit
  • 2. místo v kategorii Kariérní stránky roku - velké firmy
    - Letiště Praha
  • 2. místo v kategorii Kariérní stránky roku - malé firmy
    - Breeze (Solidpixels)
  • 2. místo v kategorii Referral program roku - Air Bank

Více informací najdete na www.hrmixer.cz

Soutěž Recruitment Academy Awards vznikla za účelem inspirace, edukace a zviditelnění nejlepších projektů v oblasti HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu. První ročník soutěže proběhl v roce 2015.

 

O Recruitment Academy

Recruitment Academy je specializovaná vzdělávací instituce pro recruitery. Aktuálně společnost své služby nabízí ve 12 zemích střední a východní Evropy. Za posledních deset let instituce proškolila globálně přes 30 000 HR profesionálů a manažerů. Jako jediná organizace ve střední Evropě nabízí expertní certifikáty – Certified Sourcer & Certified Recruiter.

 

Společnost ORLEN Unitpetrol zvítězila v kategorii Kariérní video roku – velké společnosti

 

Společnost Pivovary Staropramen zvítěla v kategorii Edenred Wellbeing Award

 

RA Awards

 

RA Awards

 

RA Awards

 

RA Awards

 

RA Awards

 

RA Awards
Michal Kankrlík předává ceny za druhé místo.