Nové ICT virtualPro kurzy nabízí individuální přístup a bezprostřední interakci

Vzdělávání se vzhledem k současné situaci přesouvá více do světa internetu. Interaktivita a osobní přístup, které jsou tolik důležité při prezenčním studiu, jsou však nehraditelné také ve virtuálním prostředí. Společnost ICT Pro proto uvedla na trh své nové virtualPro kurzy, které se maximálně přibližují výuce v učebně s lektorem a zároveň těží z výhod online nástrojů.

ICT virtualPro kurzy 2.0

Klasické videokurzy či webináře umožňují sledování lektora či obsahu školení přes online media. Můžete sledovat, jak lektor programuje, vytváří kontingenční tabulky nebo učí prezentační dovednosti. Kurzy ICT virtualPro oproti tomu nabízí živou interakci mezi účastníky a lektorem ve virtuální třídě, při níž lektor může řešit také individuální dotazy a problémy jednotlivých účastníků.

ICT virtualPro kurzy jsou unikátní díky možnosti lektora bezprostředně reagovat na práci jednotlivých účastníků a pomáhat jim v samostatném řešení úkolů.

Lektor pomocí vzdáleného přístupu vidí práci účastníků a může přímo zasahovat do jejich řešení a pomáhat jim pomocí myši a klávesnice na jejich obrazovce. Nemusíte mít ale obavu o bezpečnost vlastních dat. Vše probíhá vzdáleně pouze ve školicím prostředí ICT Pro. Počítač účastníků je tak po celou dobu kurzu bezpečně odizolován.

ICT Pro je v současnosti zároveň jednou z mála vzdělávacích společností na českém trhu, která nyní nabízí i v případě IT kurzů online laby pro praktická cvičení, které jsou zejména u technicky náročnějších školení nezbytné. 

Poslechněte si, jakým způsobem funguje interaktivita a osobní přístup v ICT virtualPro:

K výuce nepotřebujete nic než váš osobní počítač, připojení na internet a mikrofon, případně i sluchátka. U technicky náročnějších kurzů nepotřebujete ani další aplikaci. Jednoduše se připojíte do připraveného jednotného školicího prostředí.

Nabídka nejbližších termínů garantovaných virtuálních kurzů

Power BI - efektivní analýza dat a reporting - 16.-17. dubna 2020

PostgreSQL - základy administrace a implementace systému - 16-17. dubna 2020

Základy jazyka SQL v SQL Serveru - SQL dotazování - 20.-21. dubna 2020

Základy jazyka SQL v SQL Serveru - dotazování a manipulace s daty - 20.-22. dubna 2020

Krizový leadership - 24. dubna 2020

Vedení obtížných pracovních rozhovorů - 11. května 2020

Kompletní nabídka

Chcete vyzkoušet, jak ICT virtualPro kurzy probíhají? Využijte některý z bezplatných hodinových workshopů:

Jak poskytovat služby na dálku (pro neajťáky) - 9. dubna 2020

Interaktivní dashboardy v Power BI za 1 hodinu - 23. dubna 2020 

Volitelné formáty ICT virtualPro kurzů

  • Otevřené kurzy: lze objednat přímo v detailu daného školení. V sekci Lokalita, Termín vyberete „VirtualPro“, případně napište do Poznámky “Připojím se virtuálně” při přihlašování se do kurzu v Brně nebo v Praze.
  • Individuální kurzy: rádi vám uspořádáme individuální kurz ICT virtualPro.
  • Uzavřená školení: jsme schopni vám připravit také virtuální školení s lektorem na míru pro váš pracovní kolektiv.

Při zakoupení ICT virtualPro školení máte v rámci Záruky získaných znalostí možnost bezplatně navštívit i klasický prezenční kurz někdy v budoucnu.

Pro bližší informace nás kontaktujte na email: skoleni@ictpro.cz, telefon: +420 775 864 400.