Nové trendy v personalistice pro rok 2007

Největší personalisticko-poradenská společnost Trenkwalder organizuje již 13. ročník prestižní Konference lidských zdrojů – Nové trendy v personalistice s podtitulem Lidské zdroje a znalostní ekonomika. Bude se konat ve dnech 20. a 21. března.

Na konferenci vystoupí 19 přednášejících z toho 12 zahraničních. Jedná se o významné personalisty z významných společností. Vystoupí například Dušan Antoš (Tatra banka – Rozdíl v řízení HR v bance a FMCG), Soňa Lacušková (Penta Investment – Maticová struktura a motivace zaměstnanců), Róbert Sándor (Logica CMG Slovakia – Řízení HR v globálním dodavatelsko odběratelském prostředí), Branislav Hunčík (PricewaterhouseCoopers – Koordinace regionálních projektů zaměřených na měření návratnosti do lidkého kapitálu), Alena Kozáková (Iveco Czech Republic – Talent Management a Leadership Assessment) a další.

Do koncepce se organizátorům podařilo zapracovat i aktuální téma související s novelizací zákoníku práce. Bližší informace o konferenci včetně přihlášky najdete na internetových stránkách www.trenkwalder.sk.

-jh-
Zdroj: Sme.sk - zpravodajský server slovenského deníku SME
Zobrazit přehled článků ze zdroje Sme.sk