Přijďte získat inspiraci v HR marketingu na prvním RAA Winners Summit 2023

3. října 2023 proběhne v Praze první Recruitment Academy Awards Winners Summit. Tato prestižní událost je vyvrcholením soutěže Recruitment Academy Awards, která každoročně oceňuje nejlepší HR marketingové projekty. Jste zvědaví, jak probíhá tvorba originálních náborových kampaní? Potkejte se s letošními vítězi a inspirujte se jejich příběhy. Dozvíte se, jak vznikaly jednotlivé projekty, jaký měly efekt na jejich nábor i zvýšení povědomí o značce.

RAA Winners Summit 2023

Recruitment Academy Awards je uznávanou soutěží v oboru HR, která oceňuje ty nejlepší náborové strategie a inovativní přístupy v oblasti náboru zaměstnanců napříč Českou republikou a nově i Slovenskem. Díky Recruitment Academy Awards se do popředí dostává práce soutěžících firem, která mění HR marketing.

Recruitment Academy Awards Winners Summit 2023 bude prvním setkáním vítězů této soutěže. Summit nabídne bohatý program. Všichni letošní vítězové dostanou prostor prezentovat svou práci a představí projekty, za které získali ocenění.

Potkat se můžete například se zástupci Policie ČR, která se letos radovala z vítězství v kategorii Kariérní video roku - velké společnosti a porotu nadchla originálním provedením kampaně „Práce 158 x jinak“. Seznámit se můžete i s prací společnosti Effectix.com, která vyhrála hned ve dvou kategoriích, a to v kategorii Edenred Wellbeing Award a diváckou cenu People's Choice za kariérní video.

Dále na vás čekají vítězné projekty společností: Qest technologies (kariérní video), AERO Vodochody (kariérní stránky), Lidl (pracovní inzerát), Revolgy (kariérní stránky), Henkel Slovensko (referral program), KONPLAN (náborová kampaň) a Applifting (náborová kampaň).

„Jsme nadšeni, že můžeme přivítat vítěze Recruitment Academy Awards na tomto jedinečném Summitu. Je to skvělá příležitost propojit vynikající profesionály, kteří se podílejí na inovacích v oblasti náboru. Chceme, aby tato akce byla inspirativním a motivačním zážitkem pro všechny účastníky,“ uvedl José Kadlec, CEO Recruitment Academy.

RAA Winners Summit 2023 je událostí, která bude nejen slavit vítěze soutěže, ale také poskytne i možnost vzájemného sdílení zkušeností a prozkoumání budoucnosti HR marketingu. Celou akcí vás provede Blake Wittman, komerční ředitel skupiny GoodCall, Recruitment Academy a Datacruit. Nenechte si ujít tuto možnost a přijďte se inspirovat od těch nejlepších!

Vstupenky na akci můžete pořídit ZDE.

 

Partneři akce

Partneři akce RAA Winners Summit 2023

 

O Recruitment Academy

Recruitment Academy je předním poskytovatelem školení a konzultací v oblasti náboru zaměstnanců. Nabízí vzdělávání a podporu pro profesionály v HR, aby dosáhli lepších výsledků a měli přehled o aktuálních trendech. Recruitment Academy Awards jsou vyrcholením snahy hnát HR marketing stále dopředu.