Vzdělávací společnost KEY Trainings vstupuje pod křídla značky DNS a bude součástí IT skupiny eD Group

Vzdělávací společnost KEY Trainings se stává součástí IT skupiny eD Group a vstupuje pod křídla značky DNS, která se stává jejím většinovým vlastníkem. Klientům a obchodním partnerům se KEY Trainings představí pod novým jménem pumpedu.

Martina Dubcová a David Pankiv uzavírají dohodu.

Distributor DNS vstoupil do české firmy KEY Trainings, s.r.o. Společně tyto dvě české společnosti vytváří silnou vzdělávací společnost Pumpedu s.r.o., ve které dochází k rozšíření současného portfolia kurzů, ke spolupráci s novými IT profesionály, k přátelskému zázemí pro klienty a účastníky kurzů.

„Pro DNS je to vstup do trochu neznámých vod z pohledu distributora a tradičního B2B modelu. Nicméně již delší dobu vnímáme poptávku od našich partnerů právě po podobné službě a tak jsme na ní reagovali. Jsme velmi rádi, že KEY Trainings oslovila naše nabídka budoucí společné spolupráce. Jde o velmi etablovanou společnost v EDU branži s širokým spektrem nabídky vzdělávání a dlouhodobým know-how," říká David Pankiv, COO ve společnosti DNS, a.s.

Vzdělávací společnost KEY Trainings vstupuje pod křídla značky DNS a bude součástí IT skupiny eD Group

"Distributor již dávno není pouze subjekt zajišťující logistiku produktů od vendora k partnerovi. Dnes je to v řadě případů spolupráce nad návrhem řešení pro zákazníka, spolupráce nad financováním dodávky, implementační služby v týmu partnera a nakonec i dohled a kontrola nad nasazeným řešením. Samotná logistika se stala již minoritním a mnohdy automatizovaným procesem distributora. Pro rozvíjení našich partnerů je logicky potřeba vzdělávání a to ve velmi specifických oblastech. A k tomu nám právě projekt pumpedu.cz má dopomoct. Partnerům tak nabízíme další část skládačky pro úspěšné podnikání v ICT," dodává David Pankiv

„Naším plánem je rozšířit vzdělávací služby o nové IT oblasti, obohatit seznam našich lektorů, a pro klienty se stát ještě silnějším partnerem na poli „EDUcation“. Zároveň si zachováváme naši flexibilitu, pracovní nadšení a  jsme připraveni pomoci zákazníkům v jejich cestě k osobnímu a profesionálnímu rozvoji," uvádí Martina Dubcová, spolumajitelka KEY Trainings.

Tímto spojením odchází KEY Trainings s.r.o. ze skupiny KEY a vstupuje do ryze IT skupiny eD Group. S vytvořením nové strategie souvisí i přejmenování na Pumpedu s.r.o.

"Vzdělávání je celoživotní proces, bez kterého se v tomto čase změn neobejdeme," uzavírá Martina Dubcová.  

Kurzy vzdělávací společnosti Pumpedu najdete také na EduCity.cz, Skoleni.cz a Abravito.cz společnosti IVITERA a.s.