Zasedací místnost k pronájmu na Václavském náměstí

Hledáte elegantní a profesionální prostor pro vaše obchodní schůzky či prezentace? Využijte zasedací místnost ve stylovém Paláci Koruna, který se nachází v samotném srdci Prahy.

Recruitment Academy

Proč právě naše zasedací místnost?

Nabízíme vám exkluzivní pronájem zasedací místnosti, která se nachází v prostorách Recruitment Academy na prestižní adrese - Václavské náměstí 1. V naší zasedací místnosti se často konají vzdělávací kurzy a taktéž disponuje prostorem určeným pro natáčení online kurzů.

Zasedací místnost je plně přizpůsobitelná vašim individuálním potřebám. Můžete si zvolit uspořádání stolů dle vašich preferencí. Rádi se také postaráme o občerstvení podle vašich přání.

Skvělá dostupnost

Další výhodou je vynikající dostupnost veřejnou dopravou. Nacházíme se nedaleko zastávek metra Můstek, Muzeum a tramvajové zastávky Václavské náměstí, což usnadňuje cestu nejen vám, ale i vašim obchodním partnerům či klientům.

Zaujměte své hosty profesionálním prostředím a učiňte vaše obchodní setkání nezapomenutelným. Pronajměte si naši zasedací místnost v Paláci Koruna a udělejte dojem již od prvního okamžiku.

Ohlasy našich klientů:

„Webinář byl skvěle zorganizovaný a probíhal v příjemném prostředí. Oceňuji perfektní přípravu a zkoušku techniky s řečníky předem. Komunikace byla velmi rychlá. Díky Recruitment Academy proběhl náš první webinář bez problému, a dokonce s pozitivními ohlasy ze zahraničí. Určitě doporučujeme.“
Nikola Kosíková, Marketingový manažer MR-Diagnostic

Pro více informací o cenách a rezervacích nás neváhejte nás kontaktovat na denisa.valentova@recruitmentacademy.cz. Jsme připraveni vám pomoci uspořádat vaše schůzky tak, jak si přejete.