Grid International CZ s.r.o. nově vede Jan Korbel

Do pozice výkonného ředitele Grid International CZ s.r.o. nově nastoupil Ing. Jan Korbel, který tak nahradil po dlouhém a úspěšném působení Mgr. Vladimíra J. Dvořáka, zakladatele společnosti. Bývalý výkonný ředitel tak po dlouhém a pečlivém vybírání nástupce rozhodl a vsadil na o 13 let mladšího partnera. Sám se stává strategicky významným zdrojem dovedností a znalostí při vývoji nových synergogických programů v mezinárodním prostředí.

Tento krok je významným rozhodnutím Vladimíra J. Dvořáka. Grid International je již 14 let sice malým, ale významným partnerem pro řadu lokálních i nadnárodních společností. Osud společnosti je tedy pečlivě sledován zejména majiteli a stávajícími zákazníky. Mezi stálé klienty patří například: D.A.S. pojišťovna právní ochrany, Globus, Velux nebo Arcadis Geotechnika, Berner, Unient Communications, Bosch, Kaufland, Sanofi-Aventis.

Mezi hlavní úkoly nového výkonného ředitele patří posílení již dnes významné pozice v oblasti organisation  development (podpora managementu při rozvoji firmy). Hlavním měřítkem úspěchu bude rozšíření řad klientů o firmy na lokálním trhu v ČR a SR. Mezi další cíle na příští období patří již dlouho chybějící kultivace firemního vzdělávání, zavedení méně známých metod rozvoje pracovníků a popularizace ve spojení s naplňováním smyslu společenské odpovědnosti firem přes působení nadačního fondu Grid.

Ing. Jan Korbel (32 let) je otcem dvou dětí. S rodinou žije již několik let v Plzni, kde v roce 2004 absolvoval na Fakultě aplikovaných věd na Západočeské univerzitě s titulem Ing. Kromě zkušeností v podnikání, v managementu německých IT a výrobních firem a studia v sousedním Bavorsku získal řadu zkušeností v obchodních pozicích. Přes deset let se věnuje vzdělávání a konzultantské činnosti. V příštích měsících se pokusí své zkušenosti zužitkovat při budování nově vzniklé divize GRID Education. Podle minulého působení Jana Kobela je již nyní zřejmé, že se v roce 2012 a 2013 pokusí zamíchat se stávajícím trendy na trhu. Můžeme očekávat, že Grid International CZ přinese na trh rozvoje firem a vzdělávání řadu nových a nečekaných možností.

Magdalena Dvořáková,
Jednatelka Grid International CZ s.r.o.
www.gridgroup.cz