HackerFest poprvé proběhne v online podobě

Největší událost IT scény v oblasti bezpečnosti a etického hackingu, odborná konference HackerFest, letos proběhne v online podobě. Počítačová škola GOPAS ji připravila na 17. září 2020.

Hackerfest 2020

Odborná konference HackerFest se letos uskuteční již poosmé. Nabídne ucelený přehled o nejnebezpečnějších praktikách hackingu dnešní doby, doplněný o reálné ukázky aktuálních hrozeb z celého světa. Vysoké renomé této akce u odborné IT veřejnosti je dáno především tím, že přednášky a prezentace jsou zaměřené na praktické problémy, a v rámci konference získají její účastníci poznatky, které mohou reálně uplatnit při své práci. Seznámí se s aktuálními praktikami, které útočníci využívají při napadení jednotlivých typů zařízení, webových aplikací, operačních systémů a obcházení jejich ochrany.

Hackerfest 2020

„I když se v současné době koronavirová pandemie uklidňuje, záleží nám na zdraví a bezpečnosti našich účastníků. Proto raději nechceme riskovat a po úspěšné online realizaci konferencí TechEd a Power BI Day uspořádáme i Hackerfest v této podobě,“ říká Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy GOPAS. „Budeme sice muset oželet příjemné osobní setkání s IT profesionály z celé republiky, ale pro účastníky bude mít tato podoba své výhody. Celá konference proběhne v naší webové aplikaci, kterou bude možné používat i 7 dní po konferenci. Všechna vystoupení zde budou dostupná ze záznamu.“

Program konference aktuálně vzniká, další informace budou postupně přibývat na www.hackerfest.cz a sociálních sítích Počítačové školy GOPAS.

O společnosti GOPAS, a. s.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.