Jak postavit manažerskou akademii? Zkušenosti nejen z onlinu představí webinář Image Lab

Přijměte pozvání na webinář, který se tentokrát zaměří na manažerskou akademii. Nechte se inspirovat zkušenostmi společnosti Image Lab, která vytváří úspěšné rozvojové programy pro management již 25 let. Online akce se uskuteční v pátek 23. dubna a je zdarma.

Image Lab.

Společnost Image Lab má zkušenosti z různých typů businessu a s koncepty, které propojují práci managementu s rozvojem dalších cílových skupin. Výsledkem jsou programy, které výrazně zvedají Engagement index ve firmách, zlepšují motivační atmosféru a přinášejí reálně vyčíslitelné ekonomické výsledky.

Co vám workshop předá:

  • rozsáhlé zkušenosti z práce na rozvojových projektech
    v on-line prostředí,
  • představení toho, „co jsou slepé uličky rozvoje“ obecně,
  • klíčová rizika rozvoje v online prostředí a jak je ošetřit.

Cílem tohoto workshopu je zmapovat úspěšné rozvojové koncepty, podělit se o zkušenosti a podívat se na budoucnost programů, které pomohou zvládnout současný turbulentní svět.

Příkladem může být společnost STOCK Plzeň – Božkov, které tým Image Lab pomohl vybudovat jejich STOCK LEADERSHIP ACADEMY. Za tento projekt společně získali cenu HREA – Human Resources Excellence Award.

Termín konání

pátek 23. dubna 10:00-11:30

REGISTRACE

Přístupové údaje budou zaslány po dokončení registrace.

Webinář je určen pro HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám a lektorům.

Tématem vás provede: MUDr. Martin Kalenda, MBA – původní profesí lékař a také zakladatel, jednatel a strategický konzultant společnosti Image Lab.