Mezinárodní konference Grid International Inc. v Praze

Poradenská a vzdělávací společnost Grid International Inc. se sídlem v Austinu, USA ve spolupráci se svým českým partnerem Grid International CZ s.r.o. pořádá ve dnech 21. - 23. 9. 2012 celosvětové setkání představitelů synergogiky v pražském hotelu Marriot.

Na konferenci se sejdou odborníci na synergogický způsob práce při rozvoji organizací z Evropy, Ameriky, Asie i Afriky a již tradičně bude vlastní průběh konference využívat synergogický princip zahrnujících individuální písemnou přípravu na jednotlivá projednávaná témata předem, paralelní týmovou práci a dosahování shody diskuzí.

Vedoucí vývoje produktů Rachel McKee představí nové synergogické nástroje pro rozvíjení firemní kultury vzniklé v austinské centrále společnosti, které byly v uplynulých měsících s úspěchem poprvé využity v rámci změnového projektu pro nadnárodní korporaci působící v Austrálii a Jihoafrické republice.

Závěry konference ukáží, kam směřuje trend v aplikaci synergogiky v rámci oboru Organisation development a napoví, jaké inovativní nástroje z této dílny lze v dohledné době očekávat i na českém trhu manažerského vzdělávání a poradenství.

Grid International Inc.

Grid International Inc. zastřešuje síť se zastoupením ve 42 zemích světa. Zde sdružuje experty na rozvoj firemní kultury. Již několik desítek let s měřitelnými úspěchy využívá odkaz prof. R. Blakea a Dr. J.Mouton v podobě koncepce Managerial Grid a metody Synergogy.

www.gridgroup.cz