Mezinárodní týden koučování 2016 je za námi

Mezinárodní týden koučování ICW 2016, který proběhl ve dnech 16.–22. 5. 2016, přinesl v letošním roce 61 akcí, celkově se zapojilo více než 40 koučů. Záštitu na Mezinárodním týdnem koučování převzala Hospodářská komora České republiky. O koučovací ochutnávky byl největší zájem ve firmách, povědomí o koučování se šířilo letos zejména v regionech. ICF v organizaci ICW podpořila celá řada partnerských společností a občanských iniciativ. Do celosvětové akce se Česká republika zapojila už pojedenácté.

International Coach Federation (ICF) = Mezinárodní federace koučů, založená v roce 1995, je největší světová organizace sdružující profesionální kouče ze 128 zemí celého světa. Zaměřuje se na rozvoj profese kouče. Definuje vysoké profesní standardy, zajišťuje nezávislou certifikaci pro kouče a podporuje vytváření globální sítě certifikovaných profesionálních koučů. ICF podporuje kontinuální vzdělávání koučů a akredituje školy a vzdělávací programy podle přijatých standardů pro zaručení profesionality koučování. V České republice působí Mezinárodní federace koučů od roku 2005. V současné době se Česká pobočka Mezinárodní federace koučů, ICF ČR, zaměřuje zejména na podporu profesionálního koučinku, rozvoj vzdělávání v tomto oboru a pořádání akcí, kde je možné získat praktickou zkušenost a zážitek z práce s profesionálním koučem.

Více informací najdete zde: http://icw2016.coachfederation.cz

Mezinárodní týden koučování 2016 - TV NovaMezinárodní týden koučování 2016 - Hospodářská komora Zlín Mezinárodní týden koučování 2016 - Česká spořitelna