Mezinárodní výbor Červeného kříže nasadil řešení SAP SuccessFactors pro podporu humanitárních aktivit

SAP SE (NYSE: SAP) oznamuje, že Mezinárodní výbor Červeného kříže (ICRC) nasazuje SAP SuccessFactors, řešení pro řízení lidského kapitálu (HCM). ICRC tak digitálně transformuje své HR procesy, díky čemuž směřuje ke zjednodušení a zefektivnění práce svých zaměstnanců.

 

S úspěšným zavedením SAP SuccessFactors HCM Suite dokáže Červený kříž snáze najít talenty s patřičnými dovednostmi a postoji. Zaměstnancům je díky tomuto řešení zaručena pravidelná zpětná vazba k jejich výkonům a je jim poskytnut přehledný seznam pracovních cílů. Řešení navíc dokáže okamžitě vyhodnotit a vybrat ty nejlepší jednotlivce pro daný typ nastalé krize.

„Řešení SAP SuccessFactors nám doslova zmodernizovalo HR, nyní dokážeme ihned identifikovat a najmout kvalifikované lidi, kteří chtějí poskytovat rychlou humanitární pomoc přizpůsobenou potřebám obětí po celém světě a pomáhat zachraňovat životy,“ říká Gherardo Pontrandolfi, HR ředitel ICRC, a dodává: „Ze spolupráce s SAP jsme nadšení. Díky inovacím dodávaným v cloudové sadě můžeme dále pokračovat v rozvoji naší vlastní organizace a procesů v oblasti lidských zdrojů.“

Mezinárodní výbor Červeného kříže, založený v roce 1863 ve švýcarské Ženevě, působí ve více jak 90 zemích po celém světě. Reaguje na mimořádné situace týkající se především ozbrojených konfliktů a násilí.

„Činnost ICRC je neocenitelná. Proto je nesmírně důležité jeho zaměstnancům práci co možná nejvíce usnadnit, aby se mohli věnovat tomu, co je opravdu důležité. Prioritou jsou lidé, v tom spočívá každodenní mise ICRC. Naše řešení pomáhá k tomu, aby byli zaměstnanci organizace v samém centru procesu digitální transformace. Díky tomu se mohou plně soustředit na to, jak udělat svět lepším místem,” zdůrazňuje prezident SAP SuccessFactors Greg Tomb.

O společnosti SAP

SAP, společnost zaměřená na zkušenost a řízena principy inteligentního podnikání, je lídrem na trhu s podnikovým aplikačním softwarem. Pomáhá firmám všech velikostí a ze všech oborů k lepšímu fungování. 77 % světových výnosů z obchodních transakcí má co dočinění se systémy SAP. Technologie, jejichž součástí je strojové učení, internet věcí a pokročilé analytiky, pomáhají našim zákazníkům přetvořit jejich firmy v inteligentní podnikání. SAP poskytuje jednotlivcům a organizacím obchodní expertízu a rozvíjí spolupráci, díky níž jim umožňuje mít vždy náskok před konkurencí. Společnostem zprostředkováváme jednoduché využití technologií, díky čemuž mohou náš software využívat tak, jak sami chtějí a bez komplikací. Naše end-to-end sady aplikací a služeb pomáhají více než 437 000 zákazníků z komerční i veřejné sféry v dosahování vyšších zisků, v přizpůsobování se aktuálním potřebám a ve schopnosti těžit z rozdílného přístupu. Díky celosvětové síti zákazníků, partnerů, zaměstnanců a uvědomělých lídrů pomáhá SAP ke zkvalitňování lidských životů. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1 300 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy. Součástí SAP v České republice je také SAP Services, SAP Ariba a SAP Concur. Pro vice informací navštivte www.sap.com.