Na veletrhu práce Profesia days nabídnou práci IT firmy i obchodní řetězce

Společnost Profesia organizuje veletrh práce pro všechny – Profesia days. Probíhat bude 19. a 20. října 2011 v Praze na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech.

Veletrh práce Profesia days je jedinečný v tom, že je určen všem kategoriím zájemců: studentům, pracujícím hledajícím nové příležitosti, nezaměstnaným aktivně hledajícím práci a ohroženým skupinám na trhu práce. Během dvou dní se zájemci setkají přímo se zaměstnavateli, s personálními agenturami a s lidmi ze státních institucí zastřešujících zaměstnávání.

Vstup na veletrh je zdarma

Vstup na veletrh práce Profesia days i na všechny prezentace a přednášky je zdarma.  „Veletrh Profesia days zvyšuje uchazečům šanci uspět na trhu práce a najít si zaměstnání. Pro firmy je veletrh příležitostí setkat se osobně s mnoha kandidáty na jednom místě. Z našich předchozích zkušeností s veletrhy vyplývá, že pokud organizujeme veletrh práce dostupný všem skupinám uchazečů, více než čtvrtinu účastníků tvoří zaměstnaní lidé, kteří se přijdou na veletrh inspirovat," řekla Zuzana Lincová, Country Manager společnosti Profesia CZ.

Manpower, ČEPS, AGEL, BILLA i Česká pojišťovna

Mezi vystavovateli jsou známé firmy z České republiky i mezinárodní korporace. Zastoupeny jsou různé segmenty od výrobních firem po obchodní řetězce, stejně jako peněžní domy či softwarové firmy hledající IT odborníky.

Své služby a pracovní příležitosti budou nabízet například společnosti Manpower, BILLA, GE Energy, Česká pojišťovna, Agel, Michelin Hungaria, ExxonMobil, Rossmann, Infosys BPO, EDAG, DRILL B.S., GMC Software Technology, A&T Jobspartners, ČEPS, Raiffeisen Stavební spořitelna a mnohé další.

Bezplatné semináře a testování

Spolu s odbornými partnery připravujeme na veletrhu Profesia days doprovodný odborný program s přednáškami na pódiu i v přednáškových místnostech. Uchazeči dostanou komplexní poradenství v kariéře od hodnocení životopisů, ukázek assessment center a psychodiagnostických testů přes testování IT a jazykových znalostí až po rady, jak na dokonalý make-up či oblečení na pohovor.

Odborný veletrh HR days i pro personalisty

Souběžně s Profesia days bude probíhat i odborný veletrh HR days, který je určený personalistům a odborníkům z trhu práce. Pro odborníky jsou připravené 2 dny plné prezentací HR služeb, nejnovější trendy, rozsáhlá HR komunita a zároveň experti, kteří povedou přednášky, workshopy a panelové diskuse. Vstup je pro odbornou veřejnost na HR days zdarma. Registrujte se na www.hrdays.cz.

Odbornými partnery veletrhu jsou společnosti Motiv P, Assessment Systems, Koučink Centrum, PRK Partners, People Management Forum, S-Comp Centre, Presto, 1.VOX a Asociace poskytovatelů personálních služeb.

Hlavním mediálním partnerem je rádio Impuls. Veletrh práce mediálně podpořily Hospodářské noviny, ihned.cz, Houser, TV Óčko a také odborná média Moderní řízení, HR forum a HRM. Exkluzivním partnerem je Eures Česká republika. Záštitu převzalo Ministerstvo práce a sociálních věcí.

Informace o veletrzích jsou průběžně aktualizované na stránkách www.profesiadays.cz a www.hrdays.cz.