Najděte své talenty na veletrhu práce

Druhý ročník mezinárodního veletrhu Profesia days 2012 opět přivítá zástupce prestižních zaměstnavatelů, všechny se zájmem o nové příležitosti a uchazeče o práci na výstavišti PVA EXPO Praha ve dnech 24. - 25. října 2012.

Profesia days pořádá společnost Profesia, která na českém trhu provozuje od roku 2007 pracovní portál Profesia.cz a online průzkum mezd a benefitů Platy.cz. Společnost Profesia čerpá z patnácti let zkušeností na středoevropském trhu práce a již od roku 2005 patří do celosvětové skupiny The Daily Mail and General Trust plc.

Proč vystavovat na Profesia days?

     1. Největší veletrh práce v České republice

V roce 2011 se veletrhu zúčastnilo 12 000 uchazečů o práci a vystavovali zástupci z 87 společností, které nabízely přes 620 pracovních míst.


     2. Vysoká přidaná hodnota pro uchazeče o práci

Vizí veletrhu je přinést pro každého účastníka příležitost a poskytnout odpovědi na otázky o práci. Proto je připravený bohatý odborný program, který přináší užitek všem, kteří jsou aktivní na trhu práce.

 

     3. Oslovujeme talenty, které hledáte

V rámci mediální kampaně jsme připravili efektivní komunikační mix s využitím přímého marketingu, internetu, sociálních sítí, venkovní reklamy, tisku  nebo rádia. Dále spolupracujeme s Českou studentskou unií, Národním informačním centrem pro mládež, Městskou knihovnou v Praze a sítí  EURES.

 

     4. Budujte svůj personální marketing

Veletrh je ideální příležítostí setkat se osobně s talenty z vašich cílových skupin a naplnit tak personální cíle. Můžete představit firemní kulturu, hodnoty a zajímavé HR projekty nejen na stánku, ale i formou přednášek a workshopů.


     5. Perfektní zázemí pro vaše pohodlí

Veletrh bude probíhat na 4 000 m2 moderního výstaviště PVA EXPO Praha Letňany, které poskytuje dostatek parkovacích míst i snadnou dostupnost MHD. Balíky služeb nabízí komfortní stánky a doplňky potřebné pro vaši prezentaci, stravování a prostor pro networking.

    

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat

Profesia CZ, spol. s r.o.

Opletalova 55, 110 00 Praha 1

+420 221 419 763

veletrh@profesia.cz

www.profesiadays.cz/vystavovatel