New Horizons mezi 20 nejlepšími vzdělávacími společnostmi v oboru IT na světě

Společnost New Horizons Computer Learning Centers se letos – stejně jako ve všech uplynulých ročnících – opět umístila v žebříčku TOP 20 vzdělávacích společností v oboru IT na světě. Ten již sedm let sestavuje přední světový portál věnovaný vzdělávání TrainingIndustry.com.

Toto prestižní ocenění bylo společnosti New Horizons uděleno za její vynikající výsledky v oblasti leadershipu a inovací v IT vzdělávání. Posoudilo také širokou škálu jejích IT školení, vzdělávací metody, geografickou působnost a další kritéria.

Žebříček Top 20 IT Training Companies je každým rokem silnější a globálnější,“ říká provozní ředitel společnosti Training Industry Ken Taylor. „Letos jsme do žebříčku přidali několik nových společností, protože chceme veřejně ocenit společnosti poskytující skutečně plné portfolio vzdělávání v oblasti IT, které firmy potřebují pro své zaměstnance.

Organizace vybrané do žebříčku pro rok 2014 představují to nejlepší, co může celé odvětví nabídnout,“ doplnil výkonný ředitel společnosti Training Industry Doug Harward. „Tento segment vzdělávání stále zažívá změny v tom, co zákazníci požadují, ať už se to týká poptávaných témat nebo způsobu dodání vzdělávacích služeb.

Více informací o žebříčku Top 20 IT Training Companies 2014 najdete na této stránce.