O zdravotní benefity je v HARTMANN - RICO zájem. Firma nově nabízí také psychologickou poradnu

9. ledna 2013 Brno – Přes čtvrt milionu korun letos investovala společnost HARTMANN – RICO do zdravotních zaměstnaneckých benefitů. Ty se ve firmě těší velké popularitě – využily jich již dvě třetiny zaměstnanců. Nejčastěji se jednalo o preventivní onkologickou prohlídku v hodnotě 4 400 korun, následuje ji preventivní kardiovaskulární vyšetření v hodnotě 4 500 korun. Na dlouhodobý zájem zaměstnanců o zdravý životní styl reagovala firma zavedením psychologické poradny se zaměřením na osobnostní a profesní rozvoj.

Onkologická a kardiovaskulární onemocnění patří v rámci české populace k nejrozšířenějším, ale preventivní prohlídky v těchto oblastech bývají velmi nákladné. Proto jsme se rozhodli je nabídnout jako součást zaměstnaneckých benefitů. Setkali jsme se s velmi kladným přijetím – naši zaměstnanci oceňují především to, že je tyto výhody motivovaly k důkladnější péči o vlastní zdraví,“ uvedl Milan Smejkal, personální ředitel společnosti HARTMANN – RICO.

Preventivní kardiovaskulární vyšetření provádí Klinika tělovýchovného lékařství a rehabilitace Fakultní nemocnice u sv. Anny a onkologické prohlídky zajišťuje Masarykův onkologický ústav.

Kromě uvedených výhod HARTMANN – RICO svým zaměstnancům poskytuje například také zkrácený pracovní týden v délce 37,5 hodin, pět týdnů dovolené, příspěvky na penzijní připojištění a životní pojištění, odměny při pracovních a životních výročích nebo možnost zvýhodněného nákupu výpočetní techniky a firemních produktů.

www.hartmann.cz