Podpořte růstové myšlení díky webináři Growth Mindset

Tzv. růstové myšlení je způsob učení a zlepšování se. Lidé stojí o jeho rozvoj především tehdy, když jsou nuceni řešit nějaký problém. Lze z chyby udělat výzvu? Podle jednoho z nejúspěšnějších workshopů společnosti Image Lab ano. Zúčastněte se i vy webináře Growth Mindset a vneste do firmy novou energii i schopnost inovovat. Akce se uskuteční 17. září online a zdarma. 

Image Lab.

Řada organizací i jednotlivců trpí vnitřními emočními blokádami typu „to nejde“, „proč něco měnit, když to funguje“, všechno už jsme zkusili“ atd. Jsou to typické znaky, které bychom mohli označit jako příznaky Fixního mindsetu. Přestože slovo mindset vyjadřuje to, že se jedná o momentální nastavení mysli, v týmech i u jednotlivců se projevují jako blokační kontinuum, protože emoce a myšlenky jsou úzce propojeny a ovlivňují výsledné chování jednotlivce.

Řada i velmi úspěšných organizací následně spadne do obtížně pozorovatelné „Pasivní rezistence“, která je provázena úsměvy, odkýváním požadovaných změn, ale ve výsledku se mnoho neděje. Není zde na úrovni jednotlivců pozorovatelná aktivita navíc, engagement index je plný spokojenosti, ale energie radosti z práce se postupně vytrácí. A to je situace, kdy můžeme organizaci výrazně pomoci.

V ukázkovém workshopu pochopíte hlavní souvislosti, jak s tématem pracovat

  • Fixní vs. Prorůstové myšlení a jejich příznaky
  • Překonávání bariér a pasivní rezistence
  • Jaké zázraky růstu dokážeme v organizaci za 6 týdnů udělat

Termín konání 

Pátek 17. září 10:00-11:30

Registrace

Přístupové údaje budou zaslány po dokončení registrace.

Webinář je určen pro HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám a lektorům.

Tématem vás provede: MUDr. Martin Kalenda, MBA – původní profesí lékař a také zakladatel, jednatel a strategický konzultant společnosti Image Lab