Pozvánka na webinář: Svět je v pohybu a my s ním

V pohybu jsou témata, přístupy, ale tradiční hodnoty a potřeby rozvoje zůstávají. Jde stále o motivaci, energii lidí, o vytváření dlouhodobého úspěchu.

Společnost Image Lab pro vás připravila novinkový speciál o tématech, která hýbou světem, o způsobech, jak je nově rozvíjet a jak dělat i v současných podmínkách excelentní rozvojové programy.

Co na této snídani můžete ochutnat?

RESILIENCE – nezranitelnost, odolnost. O tématu RESILIENCE se už leccos objevilo, avšak téma se řeší hlavně na osobní úrovni. Co však způsobuje opravdový převrat ve firmách a organizacích, je pracovat na týmové a organizační NEZRANITELNOSTI. RESILIENCE v tomto podání těží jak z našich armádních i záchranářských zkušeností, tak nyní na těch nejnovějších z práce s našimi klienty, práce v roli koučů a strategických konzultantů.

GROWTH MINDSET – další novinka je skvělým nástrojem, který otevírá oči a vytváří příležitosti i tam, kde jsme to ani netušili. V minulých letech jsme přispěli k vytvoření řady úspěšných vizí a jejich naplnění. Propojení s teorií růstového myšlení se přímo nabízí.

STAKEHOLDER EXCELLENCE LEADERSHIP – téma, které je zejména v on-line prostředí naprosto zásadní pro dlouhodobý úspěch.

A k tomu další zajímavosti ze světa koučinku, strategického rozvoje a diagnostiky.

Termíny konání

Akce je zdarma po předchozí registraci níže v jednotlivých odkazech k termínům.

pátek 5. února 10:00-11:30

REGISTRACE

čtvrtek 25. února 10:00-11:30

REGISTRACE

Workshop je určen pro: ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám  a lektorům.

Tématem vás provede: MUDr. Martin Kalenda, MBA – původní profesí lékař a také zakladatel, jednatel a strategický konzultant společnosti Image Lab.