Pozvánka na Zoom Snack – Jak využít psychologické metody v HR

Pro každého z nás je důležité rozpoznat, co v lidech opravdu je, pro HR specialisty to platí dvojnásob. Predikovat chování a získat alespoň částečnou jistotu v tom, jak daný jednotlivec bude reagovat a spolupracovat. Pokud vás toto téma zajímá, zúčastněte se 14. prosince Zoom Snacku s jedním z nejzkušenějších diagnostiků - Mgr. MUDr. Vratislavem Kalendou ze společnosti Image Lab, který vás provede seminářem Psychologie pro nepsychology.

Image Lab

Přehled psychodiagnostických metod využitelných pro HR.

  • Jak odhalit předpoklady, schopnosti a skrytá rizika.
  • Diagnostický rozhovor stále zůstává základní nástroj při výběru lidí.
  • Nahlédněte na potenciál diagnostických metod a zjistěte, kterou použít, abychom měli správné lidi na správných místech. 

Termín konání 

Úterý 14. prosince 2021, 10:00 – 11:30

REGISTRACE

Přístupové údaje budou zaslány po dokončení registrace.

Webinář je určen pro HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám a lektorům.

Tématem vás provede: Mgr. MUDr. Vratislav Kalenda, MSc. in SHRM, ředitel Image Lab s.r.o., senior konzultant. Jako vojenský lékař – psycholog, absolvoval v 90. letech kurz vyjednávání u speciálních jednotek v USA. 30 let vede video tréninky vyjednávání a přípravu na konkrétní vyjednávání v různých prostředích (státní správa, diplomacie, advokacie, malé firmy i velké korporace). Vytváří modelové scénáře pro nácvik a řešení specifických vyjednávacích situací. Je autorem učebnic Vyjednávání.