Přijďte na tradiční konferenci HR Know How od People Management Fora

Společnost People Management Forum se už v roce 2018 a 2019 na svých velkých konferencích na jaře a na podzim věnovala dopadu rozvoje technologií, digitalizace a robotizace do řízení lidí. Letošní HR konference Know How, která má název HR a nové technologie, na to navazuje.

Konference HR Know How

Akce se koná 6. října v Ústavu molekulární genetiky v Praze 4. Zaměří se na to, jaké aplikace pro HR byly vyvinuty, jak pomáhají v náboru, v motivaci a rozvoji a v performance managementu.

Z mnoha aktuálních témat se můžete mimo jiné těšit na:

  • Implementace digitální kultury
  • Digitální zaměstnanec 24 x 7
  • Nábor a performance management v rukou robota
  • Role sociálních sítí v procesu náboru
  • Efektivní online vzdělávání
  • Digitální dovednost – klíčová kompetence efektivního řízení

Další velké téma konference je práce s daty a se sociálními sítěmi.

Odbornou záštitu nad konferencí převzala společnost Microsoft, jejíž HR ředitelka Klára Žižková seznámí auditorium s tím, jak v Microsoftu utvářejí digitální kulturu.

O agilitě a digitalizaci Komerční banky promluví Margus Simson, Chief Digital Officer a člen představenstva KB.

Pavel Vaněček z České spořitelny bude hovořit o spolupráci IT a HR týmů např. při prognózování fluktuace zaměstnanců, Petr Vyhnálek z Team Digital Solution se bude věnovat možnostem rozvoje a vzdělávání v digitální éře a Recruiterka roku 2019, Petra Nulíčková z Alzy povede workshop o tom, jak lze zvýšit efektivitu náboru prostřednictvím sociálních sítí.

Dalšími speakry budou: ředitelka Employee Engagement, Letiště Praha; Josef Charvát, Project Coordination, ŠKODA AUTO, Digilab; Ivan Feninec MBA, personální ředitel České pošty nebo Vratislav Muchka, ředitel vzdělávání, UNIQA Pojišťovna.

Více o akci